Bortforsling av skräp i Lerum

Vi hjälper dig med bortforsling Lerum! Har du en massa skräp eller överblivet material, eller kanske fallfrukt du vill bli av med? Ingen match för oss, kontakta oss, låt oss hämta skräpet, och det försvinner spårlöst!

Vi är ett rättskaffens och auktoriserat städ- och servicebolag med lång erfarenhet av bortforsling i Lerum. Vi har lojala och utbildade medarbetare med kollektivavtal och försäkring. Vårt största mål är nöjda kunder, och för att vara säkra på att vi når det utför vi löpande kvalitetskontroller. Vi är även certifierade enligt ISO och av Almega.

Därför ska du använda oss för tömning och bortforsling

Om du låter oss hjälpa dig med tömning och bortforsling i Lerum så har det flera fördelar för dig:

Hantering
Du får sortering och rätt hantering av ditt avfall
Sortering
Sorteringen av ditt skräp är miljövänlig
Miljövänliga
Vi använder miljöbilar när vi slänger ditt skräp

Vi hjälper er med tömning och bortforsling

Påta och rensa i trädgården eller städa vinden kan vara tillfredsställande, men efterarbetet av en rensning, städning, häck-klipning eller ett byggarbete är bland de tråkigaste och segaste uppgifterna som finns, så varför inte låta oss hjälpa dig med det?

Vi hjälper till med all slags tömning och bortforsling, inklusive både trädgårdsavfall och byggskräp. Skulle du behöva hjälp med sortering av avfallet utför vi det också.

BOKA

Kontakta oss för bortforslingen

Vi vet att att man, bara genom att bo, alstrar en mängd avfall och sopor. Kontakta oss så hjälper vi dig med bortforsling av skräp, grovsopor, trädgårdsavfall, möbler, vitvaror eller annat avfall.

Inget jobb är för stort eller litet för StädBolaget, utan vi hjälper med glädje våra kunder till en renare omgivning. Kontakta oss idag!

Boka oss när du behöver bortforsling i Lerum

Vi hjälper kunder, med bortforsling i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka, av alla typer av avfall, så tveka inte att ringa oss.

Vi är snabba, noggranna, och flexibla samt jobbar alltid för att våra kunder ska vara nöjda med oss. Vår professionella personal är specialister på allt som har med sortering och bortforsling att göra.

Eftersom vi vill minimera vår klimatpåverkan använder vi oss av miljöbilar när vi transporterar oss i regionen.

Rensning och bortforsling av skräp under alla årstider

StädBolaget hjälper dig med rensning och bortforsling av skräp oavsett årstid. Vår, sommar, höst och vinter har alla behov av rensning och städning som resulterar i skräp du behöver bli av med. Vi finns till hjälp för dig i ur och skur, solsken, regn och snö!

Vi hämtar ditt skräp och kör det till tippen

Har du för mycket skräp för att få plats med det i bilen? Ingen fara, boka bortforsling med Städbolaget, och låt oss hämta skräp, sortera det och köra det till tippen! Jobbet utförs dessutom på ett miljövänligt sätt.


Vi sorterar skräp och slänger miljövänligt

Vi är ett företag som värnar om vår miljö, och självklart ser vi till att sortera och slänga skräp och avfall på ett miljövänligt sätt. Dessutom använder vi oss av miljöbilar när vi transporterar oss i tjänsten.

Specialister på bortforsling av avfall

Vi sätter stort värde i vår personal, och det har visat sig genom att vi har låg personalomsättning. Vi erbjuder våra anställda utbildningar, och därför kan du vara trygg i att vår personal är utbildade och specialister på bortforsling av avfall.