Desinfektion med elektrostatisk desinficering i Göteborg

Desinfektion med elektrostatisk desinficering är ett effektivt sätt att bli av med bakterier och virus även på svåråtkomliga ytor. Denna metod lämpar sig för allt från kontor till förskola/skola, gym, sjukvård med mera. Vi är certifierade både av Almega och enligt ISO, och våra lokalvårdare är utbildade.

Elektrostatisk desinficering innebär att kemdropparna laddas statiskt elektrisk. Tekniken innebär att de små dropparna letar sig in överallt, i håligheter, skrevor och bildar 100% täckning. Denna teknik är snabb, enkel och med en minimal kemåtgång. Detta gör att även svårstädade ytor kan bli desinfekterade.

Varför ska du välja StädBolaget?

Bland fördelarna för dig som kund med att välja StädBolaget för desinfektion med elektrostatisk desinficering i Göteborg finns bland annat:

Erfarenhet
Vi har lång erfarenhet av all typ av städning
Certifierade
Vi är certifierade, både enligt ISO och av Almega
Utbildad personal
Vår personal är utbildad

Vad är desinfektion?

Vad betyder desinfektion? Det betyder att man reducerar antalet mikroorganismer för att förhindra överföring av smitta genom föremål och ytor. Att desinficera innebär att både bakterier och virus, såsom exempelvis covid-19, vinterkräksjuka och andra smittsamma sjukdomar elimineras. Virus kan spridas snabbt genom en arbetsplats eller skola och det är därför viktigt att regelbundet desinficera så att risken för smitta minskar. En smittspridning bland personalen kan leda till stor sjukfrånvaro vilket leder till ökade kostnader för företaget.

BOKA

Kemisk desinfektion

Det finns olika typer av desinfektion, kemisk, värme, strålning och filtrering. Desinfektion med värme innebär att man kokar eller värmer bakterier och virus till den grad att de dör.  Vid strålning används UV-strålning eller joniserande strålning. Med filtrering menas exempelvis HEPA-filter som tar bort bakterier och virus i exempelvis luften.

Vi på städbolaget i Göteborg använder oss av kemisk desinfektion, vilket är det vanliga när man städar rent från bakterier och virus på olika ytor. Kemisk desinfektion innebär att man använder sig av ett desinfektionsmedel. Vi använder oss av LifeClean som eliminerar bakterier, virus, svamp och sporer inom 2 minuter. Det är även ett vattenbaserat medel så det är mindre skadligt för miljön.

Luktsanering

Ibland när man pratar om desinfektion menar man luktsanering. Det innebär till exempel att man behöver bli av med röklukt i en lokal där rökning har förekommit inomhus, brandrök om en del av byggnaden eller en närliggande byggnad brunnit eller mögel. Det viktigaste är att börja med att ta reda på orsaken till lukten för då kan rätt metod sättas in för att luktsanera. Kontakta oss så kan vi hjälpa dig med luktsanering i AleKungälvLerumPartilleÖckeröHärrydaMölndal eller Kungsbacka.

Minska smittspridning

Att minska smittspridningen är väldigt viktigt i ett samhälle av flera orsaker. När många blir sjuka kostar det samhället pengar och företagen kan få svårt att få allt arbete utfört när personalen ligger sjuka. Samtidigt sprids smittor lätt där det är många som rör sig, tex på ett kontor, en skola eller kommunaltrafik. Det är därför av extra stor vikt att desinfektera platser med många besökare.

Med hjälp av elektrostatisk desinficering kan vi säkerställa en 100% täckning av alla ytor, skrymslen och vrår på sekunder. Denna metod gör att man kommer åt även på alla platser som är svåråtkomliga. 30m2 desinficeras på under 1 minut med minimal kemåtgång.

Metoden lämpar sig väl för exempelvis:

 • Skola/Förskola
 • Gym/Spa
 • Simhall/Badhus
 • Toaletter & Hygienutrymmen
 • Hotell & Fastigheter
 • Sjukvård/omsorg/äldrevården
 • Veterinär
 • Restaurang/butik
 • Fordon  – exempelvis ambulanser, taxibilar eller bussar
 • Kontor
 • med mera…

Kontakta oss om du är intresserad av en effektiv desinficering av dina ytor. Vi åtar oss både stora och små jobb i Göteborg.

Desinfektion med elektrostatisk desinficiering – Vad kostar det?

Det är svårt att sätta ett pris på en desinfektion då det beror på hur mycket och vad som desinfekteras. Det enklaste är att ni kontaktar oss och beskriver vad ni vill desinficera och om det är en kontinuerlig tjänst eller en enstaka gång ni är i behov av. Vi kan då återkomma med ett pris för er. 

Kontakta oss för en offert!


Vi är naturvänner och utför därför miljövänlig städning

StädBolaget värnar om naturen och vår planet. Därför utför vi miljövänlig städning, med miljögodkända produkter. Bilarna vi använder för att ta oss till och från våra kunder är miljöbilar. För oss är det en självklarhet att göra allt vi kan för att minimera vår påverkan på miljö och natur.

Hos oss på StädBolaget kan du alltid känna dig trygg

Som kund till StädBolaget vill vi att du ska kunna känna dig helt trygg. Vårt främsta mål är nöjda kunder, och som ett led i den strävan utför vi noggranna bakgrundskontroller av vår personal. Vi har kollektivavtal och försäkring för all vår personal, och ser även till att erbjuda dem utbildning.