Gardintvätt i Härryda

Hur får jag tag i någon som kan utföra gardintvätt i Härryda, undrar kanske du. Kontakta StädBolaget, svarar vi. Städbolaget är en ägarledd service- och städfirma med lång erfarenhet inom rengöringsbranschen.

Bland tjänsterna vi erbjuder ingår gardintvätt, men även fönsterputs, möbeltvätt och golvvård. Behöver du en paketlösning med storstädning där fönsterputs ingår så kan vi ordna det också.

Varför ska du välja oss?

Det finns flera bra anledningar att välja oss för gardintvätt Härryda. Några av dem är att vi har utbildad personal med lång erfarenhet, samt att vi erbjuder miljövänlig tvätt. Våra städare använder dessutom miljöbilar för att transportera sig, allt för att minska miljöpåverkan så mycket som möjligt.

Kombinera gärna gardintvätt med fönsterputsning, för ännu bättre effekt.

Alla sorters gardiner
Vi tvättar alla typer av gardiner med lämpliga metoder
Miljövänliga
Vi använder tvättmetoder som är skonsamma både mot gardinerna och miljön
Lång erfarenhet
Vi har 25 års erfarenhet

Vi tvättar alla typer av gardiner

Vi åtar oss alla typer av gardintvätt i Härryda, till exempel sammetsgardiner, linnegardiner och mörkläggande gardiner. Du kan vara trygg med att låta oss tvätta gardiner åt dig, vi har lång erfarenhet och använder oss av miljövänliga produkter.

BOKA

Beställ gardintvätt av oss

Av oss på StädBolaget kan du beställa gardintvätt i Härryda och resten av Västra Götaland. Vi erbjuder våra tjänster Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka. För att ta oss till våra kunder använder vi oss av miljöbilar, allt för att minska påverkan på vår miljö.

Vi tvättar miljövänligt och är ISO-certifierade

När vi tvättar gardiner använder vi oss av miljövänliga produkter. Vi är dessutom ISO-certifierade och även certifierade av Almega. Vår personal är utbildad på allt inom städning och rengöring, så du kan känna dig helt trygg med oss både ur ett rengörings och ett miljöperspektiv, när du anlitar oss för gardintvätt i Härryda.

Börjar det bli dags att tvätta dina gardiner?

Det kanske var ett tag sedan dina gardiner tvättades? Ingen fara, du är i gott sällskap av många andra. Att tvätta gardiner är inget som någon gör varje dag. Vi hjälper gärna dig att få dina gardiner rena, om det känns krångligt att tvätta dem själv.


Smutsiga gardiner

Visst är det svårt att tro, när gardinerna bara hänger där på stången. Det är ju inte så att man granskar dem så noga varje dag, utan det brukar komma som en överraskning att de är smutsiga, när det har gått ganska lång tid, och då kan det vara svårt att få dem riktigt rena. Vi utför professionell rengöring med kvalitetskontroll, så om du låter oss hjälpa dig så kan du vara helt säker på resultatet är rent och snyggt.

Auktoriserat serviceföretag

StädBolaget är ett auktoriserat serviceföretag, med 25 års erfarenhet av gardintvätt. Med vår långa erfarenhet och stora kunskap vågar vi påstå att vi kan det mesta om hur man rengör gardiner. Vi hjälper våra kunder till skinande rena resultat, oavsett vilket område de behöver få städat. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig också!