Handyman i Öckerö

Behöver du någon som hjälper dig med mindre småjobb i hemmet eller på kontoret, som montering av möbler, skruva upp hyllor eller sätta upp tavlor? Då har vi en perfekt tjänst för dig: vår handyman i Öckerö som kommer och hjälper dig med det du behöver!

Våra handymans är rättskaffens personer som trivs med att möta våra kunder och hjälpa dem med alla möjliga jobb. De är flexibla och samtidigt punktliga och håller det som avtalats. 

Därför ska du anlita en handyman från StädBolaget

När du anlitar en handyman från oss får du professionell hjälp:

Varsam nyckelhantering
Vi håller dina nycklar skyddade mot åverkan och obehörig åtkomst
Lång erfarenhet
Vi har jobbat i servicebranschen i 25 år.
Miljövänliga
Vår personal använder alltid miljöbilar när de jobbar

Vi utför både mindre och större handymanjobb

Inget jobb är för litet eller för stort för vår handyman, utan vi hjälper dig helt enkelt med det du behöver hjälp med. Vi kan både bära in och montera möbler samt spika upp tavlor.

Vi är punktliga och noggranna, och har lång erfarenhet av alla möjliga handyman-uppdrag. All vår personal är försäkrad om olyckan skulle vara framme, vilket gör att både du och vi kan känna oss trygga.

BOKA

Behöver du hjälp med möbelmontering? Boka en handyman

Våra handymans har lång erfarenhet av att montera möbler, och är snabba, kunniga och trevliga.

Självklart är vi dessutom punktliga och håller de tider vi har kommit överens om.

Våra handymans har monterat det mesta i möbelväg, och därför kan du känna dig säker på att det kommer gå fort och bli bra när vi hjälper till.

Vi har handymans över hela storgöteborg

Vi sätter stort värde i att verka nära våra kunder, och har handymans i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka. Behöver vi transportera oss så använder vi oss av miljöbilar, för att minska belastningen på vår jord.

En handyman kan vara en helhetslösning

Våra handymans kan du se som en helhetslösning, till exempel om du behöver göra om ett rum hemma eller på kontoret. Istället för att ta in flera olika firmor för att hjälpa till, så ringer du oss!

Vi kan nämligen borra, skruva, måla och till sist montera nya möbler. Med vår transportservice så kan vi dessutom köra bort det du hade i rummet tidigare.

Snickare, hantverkare eller handyman?

Vet du inte om du behöver en snickare, hantverkare eller en handyman? Hör av dig till oss, så hjälper vi till. I de allra flesta fall så kommer vår handyman kunna hjälpa dig med det du behöver, men skulle det mot all förmodan ändå vara något som är utanför hans eller hennes kompetensområde så är vi ärliga med det föreslår ett bra alternativ.


En handyman för smågörat du inte klarar av själv

En handyman är kort sagt en händig person som hjälper dig med smågöra som du inte kan eller vill sköta på egen hand. Exempel på tjänster vi har utfört är montering av möbler, målning, borra och skruva upp hyllor och gardinstänger. Om du inte är säker på om vi kan hjälpa dig, hör av dig till oss så kan vi tillsammans komma fram till om vår handyman är rätt väg för dig.

Vi utför noggranna bakgrundskontroller

Vi värnar om vår personal, och vill att våra kunder ska känna sig trygga med våra handymans. Därför utför vi noggranna bakgrundskontroller med utdrag ur belastningsregister, samt säkerställer att våra handymans klarar av alla typer av tjänster.