Hotellstädning i Lerum

Behöver du hjälp med hotellstädning i Lerum? Vi på StädBolaget hjälper dig gärna med städning av hotell. Vi är en städfirma med lång och bred erfarenhet inom städbranschen, även vad gäller hotellstädning. Vi är ISO-certifierade och även certifierade av Almega, och våra lokalvårdare är utbildade.

Vi har låg personalomsättning och nöjda kunder. Vi tror att det hänger ihop, och för att fortsätta ha det så erbjuder vi våra anställda kontinuerlig utbildning. För att vara säkra på att våra kunder är nöjda utför vi också kvalitetskontroller av utfört arbete.

Därför ska du välja StädBolaget för hotellstäd

Att välja StädBolaget för städning av hotell finns det flera anledningar till:

Kollektivavtal
Vi har kollektivavtal för alla våra anställda
Nattbemanning
Om du väljer nattbemanning så kan våra städare ersätta nattportiern
Samma städare
Vi strävar efter att erbjuda samma städare varje gång till en och samma kund

Hotellstädning när den är som bäst

Att ta hjälp av oss ger dig hotellstädning i Lerum när den är som bäst. Våra erfarna lokalvårdare är snabba, professionella och dessutom trevliga. Vi har väldigt liten personalomsättning, vilket gör att både våra anställda och våra kunder trivs med oss.

BOKA

Utbildade städare på plats

Om du låter StädBolaget hjälpa dig med hotellstädning i Lerum, så kommer du ha utbildade städare på plats enligt våra överenskommelser. Det gör att det är lätt och går snabbt att lösa oväntade situationer. Att vår personal är utbildad innebär en trygghet för dig – du vet att vi kommer göra ett bra jobb som du kan vara nöjd med.

Har du ett hotell i Lerum?

Driver du hotell, och behöver hjälp med hotellstädning i Göteborg med omnejd? Vi jobbar med städning av hotell i hela Västra Götalandsregionen, så om du har ett hotell i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal eller i Kungsbacka är du välkommen att ringa oss och diskutera dina behov.

Lång erfarenhet och goda referenser från hotellstäd

Vi på StädBolaget har lång erfarenhet av hotellstädning i Lerum, och goda referenser finns att få. Våra hotellstädningsuppdrag utförs av våra utbildade och duktiga lokalvårdare. För att vi och våra kunder ska kunna känna sig trygga utför vi bakgrundskontroller på alla våra städare.

Tömmer och rengör hotellrummen när gästerna inte är där

Våra städare är noggranna. Vi tömmer och rengör hotellrummen när gästerna inte är på plats. Våra hotellstäderskor sätter både dig och dina gäster i första rummet och är flexibla och duktiga.


Vi tar hand om helheten av ert hotell

Om du så önskar kan vi erbjuda en helhetslösning för ditt hotell. Med nattbemanning av vår professionella personal kan vi ersätta nattportiern. Samtidigt utför vi givetvis även hotellstädning, enligt vår gemensamma överenskommelse.

Vi strävar efter att ha samma städare på ert hotell

En del i vår strävan efter nöjda kunder är att försöka erbjuda samma städare alltid på ditt hotell. För att vara säker på att du blir en nöjd kund utför vi regelbundet kvalitetskontroller.