Klottersanering i Öckerö

Har vandalerna varit framme och klottrat på din fasad i Öckerö? Vi hjälper dig att sanera, tvätta och återställa din fasad i skick som ny. Vår omsorg om miljön inbegriper även vår gemensamma utemiljö, och då ingår klottersanering, som vi självklart utför med miljövänliga produkter. Vi använder oss av miljöbilar när vi transporterar oss till och från våra kunder, allt för att hålla nere vår miljöpåverkan.

Vi är ett ägarlett företag med lång erfarenhet inom rengöringsbranschen, med låg personalomsättning. Våra anställda trivs hos oss, och det gör att du som kund kan känna dig trygg med att låta oss ta hand om dina saneringsbehov.

Varför du ska välja oss

Vi är ett auktoriserat serviceföretag som hjälper dig att få bort vanprydande klotter och graffiti. Vi ägnar oss åt professionell sanering, och använder miljövänliga produkter. Självklart utför vi även kvalitetskontroller, så att du som kund kan vara säker på redan från början att du kommer bli nöjd med oss.

Boka en sanering av klotter med StädBolaget

Om du har råkat ut för oönskad graffiti så kan du boka fasadtvätt hos StädBolaget och låta oss sanera klotter åt dig. Vi är snabba, flexibla och pålitliga i vårt arbete och jobbar alltid för att hålla våra kunder nöjda.

BOKA

Fasadtvätt för både klotter och graffiti

Fasadtvätt fungerar för att sanera från både graffiti och klotter, och kan även användas på andra ytor än just fasader, till exempel elskåp, dörrar, och bilar. Har du råkat ut för någon som har klottrat på ytor som tillhör dig står vi gärna till tjänst med klottersanering i Öckerö.

Boka klottersanering i storgöteborg

Vi jobbar för att vara nära våra kunder så vi kan svara dem och åtgärda snabbt, och vi åtar oss uppdrag i hela Västra Götaland. Om du finns i Göteborg eller någon av kranskommunerna Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal eller Kungsbacka finns vi alltid i närheten för att hjälpa dig med klottersanering.

Om vi skulle behöva transportera oss gör vi det med miljövänliga bilar, allt för att minska påverkan på vår jord.

Sanerar alla typer av byggnader

Klottrare letar upp och förstör allt fler typer av byggnader och ytor. Vi kan sanera alla typer av byggnader och andra ytor, till exempel fasader, elskåp, kommersiella fastigheter, lyktstolpar, spårvagnar eller privata fastigheter i Öckerö. Hör av dig till oss och berätta vad du vill ha hjälp med att rengöra.

En saneringsfirma som tar bort graffiti och klotter

StädBolaget är en certifierad saneringsfirma och specialister på att ta bort graffiti och klotter. Vi jobbar med miljövänliga produkter, och kvalitetskontrollerar alltid vårt arbete. Vi utbildar vår personal löpande, så du som kund kan känna dig trygg med att våra sanerare kan allt om att sanera klotter och rengöra fasader.


Miljövänlig klottersanering

Vi värnar om både vårt samhälle och vår miljö. Ett sätt att göra det är att se till att hålla rent och snyggt i allas vår närmiljö. När vi utför fasadtvätt och klottersanering använder vi oss av miljövänliga produkter. Vi transporterar oss också med miljövänliga bilar till och från våra kunder.

Vår personal är utbildade

Vi tycker det är viktigt att ge våra kunder en kvalitetssäkrad rengöring, och därför ser till till att all vår personal är utbildad. Utöver det genomför vi alltid kvalitetskontroller för att säkerställa att våra kunder är nöjda med vårt jobb.