Luktsanering i Göteborg

StädBolaget är en saneringsfirma som bland annat erbjuder luktsanering Göteborg. Har du behov av att ta bort dålig lukt så kan vi hjälpa dig. Vi är ett ägarlett saneringsföretag med låg personalomsättning och nästan 30 års erfarenhet av städ- och saneringsbranschen.

Därför ska du välja vår luktsanering

För dig som kund finns det flera anledningar att välja StädBolagets luktsanering:

Certifierade
Vi är ett certifierat serviceföretag, både av Almega och enligt ISO
Lång erfarenhet
Vi har lång erfarenhet inom sanering
Kvalitetskontroller
Vi utför kvalitetskontroller för att vara säkra på att våra kunder ska bli nöjda

Vi är en saneringsfirma som tar bort dålig lukt

Om du har råkat ut för något som gör att det luktar illa hos dig så är du välkommen att kontakta oss. Vi är en saneringsfirma som tar bort dålig lukt, och fräschar upp illaluktande lokaler.

BOKA

Ett saneringsföretag som använder professionella metoder för luktsanering

StädBolaget är ett saneringsföretag, och vi använder oss av professionella metoder för luktsanering. Det betyder att vi gör våra kunder nöjda och förbättrar lukt och fräschar upp lokaler. Våra sanerare är utbildade och noggranna, samt har lång erfarenhet av luktsanering i Göteborg.

Beställ luktsanering av oss på StädBolaget i Göteborg

StädBolaget utför luktsanering i Göteborg med omnejd. Har du problem med dålig lukt i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal eller Kungsbacka hjälper vi gärna dig att bli av med den.

Ta hjälp av oss för att ta bort dålig lukt i lägenhet

Om du har problem med dålig lukt i din lägenhet, ta hjälp av oss för att ta bort den. Vi utför luktsanering med professionella metoder, och vi utför kvalitetskontroller efter avslutat arbete för att vara säkra på att vi får nöjda kunder i slutändan.

Vi utför luktsanering åt företag och privatpersoner

Vi har både privatpersoner och företag som kunder, och hjälper dig gärna oavsett om du har F-skattesedel eller ej. Har du drabbats av dålig lukt så tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp av ett professionellt saneringsföretag med luktsanering i Göteborg.


Luktsanering i hus, lägenheter och andra fastigheter

StädBolaget jobbar med luktsaneringar i hus, lägenheter och andra fastigheter. Vi har lång erfarenhet av luktsanering i Göteborg, både i kommersiella lokaler och i privata fastigheter. Tveka inte att kontakta oss för att se om vi kan hjälpa dig att få bort dålig lukt.

Du blir inte missnöjd – Vi tar bort odören

StädBolaget strävar alltid efter nöjda kunder. Det betyder att vi tar bort odören du har problem med. Våra noggranna sanerare är utbildade och kunniga, och vi gör löpande kvalitetskontroller för att vara säkra på att du som kund blir nöjd med vårt jobb.

Luktsanering pris?

En vanlig fråga vi får är luktsanering pris, det vill säga vad kostar det att ta bort dålig lukt. Svaret på det är att det beror på. Kontakta oss för att få en offert på luktsanering i Göteborg

BOKA