Mattvätt i Göteborg

När du behöver mattvätt i Göteborg hjälper vi dig på plats, om det gäller heltäckningsmattor, eller så hämtar vi mattan hos dig och levererar den tvättad några dagar senare.

Att tvätta matta är kanske inte tekniskt komplicerat men kräver tillräckligt stora tvättmaskiner. När det gäller dyrare mattor är det också viktigt att göra rätt så att inte mattan far illa.

Välj StädBolaget för att:

Lång erfarenhet
Vi har arbetat med mattvätt och annan städning i 25 år
Samhällsansvar
Vi ger praktiskt och ekonomiskt stöd till samhällsnyttiga organisationer
Miljövänliga
Vi använder de skonsammaste tvättmetoderna och tvättmedlen

Tvätta din matta med hjälp av StädBolaget

Anlita StädBolaget för mattvätt hemma eller i våra effektiva lokaler. Oavsett typ av matta kan du alltid få hjälp av Städbolaget för mattvätt i Göteborg. Vi kommer till dig och tvättar mattan på plats eller hämtar den och levererar den efter noggrann tvätt hos oss.

BOKA

Vi har över 25 års erfarenhet av att tvätta mattor

Vi vet hur man tvättar mattor! Med över 25 års erfarenhet har vi lärt oss de flesta knepen och har kunskapen och kompetensen för att tvätta alla typer av mattor. Kontakta oss för pris på mattvätt i Göteborg

Beställ mattvätt i storgöteborg med omnejd

Beställ mattvätt av oss. Vi finns i hela Storgöteborg och tvättar mattor i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka.

Oavsett om det gäller mattvätt på plats eller i våra moderna lokaler har vi personal och utrustning på plats i närheten av dig i hela Storgöteborg och slipper långa transporter och onödiga utsläpp.

Vi tvättar alla typer av mattor

Vi tvättar alla sorters mattor med lämpliga metoder och rengöringsmedel. Med vår gedigna erfarenhet och stora kompetens klarar vi allt från trasmattor, till ryamattor, ullmattor och äkta mattor. Alla typer av mattor kräver sina speciella metoder. Oavsett typ av matta vet vi hur. Vi kan allt om mattvätt i Göteborg

Vad kostar mattvätt?

När det gäller mattvättens pris beror det framför allt på vilken typ av matta och hur stor den är. Kontakta oss därför och berätta vilken typ av matta du vill ha tvättad och hur stor den är. Oftast kan vi ge dig besked om tid för mattvätt, pris, m.m, direkt i telefon.


Utbildad personal som tar hand om dina mattor

En unik matta är förstås ovärderlig för dig och det är mycket viktigt att den som ska tvätta den har rätt kunskap för att göra jobbet. Vår personal är välutbildad och genomgår kontinuerlig vidareutbildning.

Det är därför vi vågar garantera dig rätt hantering och ett bra resultat på alla typer av mattvätt. När du anlitar oss kan du känna dig helt trygg.

Vi utför alltid kvalitetskontroller

Nöjda kunder som återkommer är vad vi levt av i 25 år och det tänker vi fortsätta. För att säkerställa att du som kund är helt nöjd jobbar vi kontinuerligt med kvalitetskontroller både inom företaget och externt.

Om du som kund inte är helt nöjd vill vi att du berättar det, så att vi kan ställa tillrätta det som blivit fel. Vi är inte nöjda förrän du är nöjd.