Möbelmontering i Mölndal

Behöver du hjälp med montering av möbler i Mölndal? Vi är en auktoriserad servicefirma som hjälper våra kunder med exempelvis montering av möbler. Skulle du dessutom behöva andra typer av handyman-tjänster så kan vi hjälpa dig med det också. Vi har lång erfarenhet av diverse hantverkstjänster, och vi utför dem på ett professionellt och säkert sätt.

Välj oss på StädBolaget när du behöver montera möbler

Det finns flera fördelar med att välja oss på StädBolaget för hjälp med montering av möbler, till exempel:

Kompetent personal
Vi är professionella handymans, med kunskap och erfarenhet
Lång erfarenhet
Vi har 25 års erfarenhet inom servicebranschen
Certifierade
Vi är certifierade av både Almega och ISO

Montering av möbler och inredning

Våra handymans hjälper dig gärna med montering av inredning och möbler i Mölndal. Vi är professionella, snabba, flexibla och gör vårt bästa för att våra kunder ska bli nöjda. 

BOKA

Behöver du hjälp med montering av IKEA möbler – Vi löser det på plats

Har du varit på Ikea och köpt möbler, men inte monterat dem än? Vi hjälper gärna till med att montera dina Ikeamöbler, på plats på ditt kontor eller i ditt hem! Vi har lång erfarenhet av att jobba hos våra kunder, och för att du ska kunna känna dig trygg med att ha en handyman hemma utför vi alltid en noggrann bakgrundskontroll av alla våra anställda.

Boka möbelmontering i storgöteborg

Av oss kan du boka möbelmontering i Göteborg och omgivande kommuner. Om du finns i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal eller Kungsbacka så kommer vi gärna till dig och monterar dina möbler åt dig.

Självklart transporterar vi oss med miljöbil, så att påverkan på allas vår miljö blir så liten som möjligt.

Monteringshjälp för möbler – Då finns vi där

Om du behöver hjälp med montering av möbler så finns vi där för dig. Ring oss och boka hjälp med montering av möbler redan idag. Det är ju ingen idé att låta dina möbler ligga i paketen, i delar, när du istället kan få dem monterade av oss, snabbt och professionellt.

Har du möbler som behöver monteras?

Har du köpt omonterade möbler och känner dig vilse? Behöver du hjälp med montering? Vi hjälper dig gärna att få ihop delarna. Våra professionella och trevliga handymans kan du boka för ett hembesök med möbelmontering i Mölndal. Vi är noggranna och utför kvalitetskontroller, så du kan vara säker på att du blir nöjd med vårt jobb.


En handyman när du behöver hjälp

Om du bokar en möbelmontering i Mölndal med StädBolaget så skickar vi en duktig handyman som hjälper dig. Vi är flexibla och finns i hela Storgöteborg. Om vi behöver transportera oss för att komma hem till dig så gör vi det med miljöbilar, allt för att minimera miljöpåverkan.

Vi älskar montering av möbler och inredning

Det finns de som hatar montering, men inte vi. Vi älskar att montera möbler! Våra noggranna och duktiga handymans tycker det är roligt att få hjälpa våra kunder att montera möbler, och se deras nya möblemang växa fram. Om du inte älskar montering, ring oss idag och boka hjälp med möbelmontering i Mölndal!