Möbeltvätt i Öckerö

Vi är förstahandsvalet när du behöver möbeltvätt i Öckerö. Vi tvättar alla typer av möbler både hemma hos dig och i offentlig miljö. Att tvätta möbler kräver rätt kunskap och utrustning för att resultatet ska bli bra.

Vi jobbar med textiltvätt i hela Öckerö med omnejd. Oavsett var i Storgöteborg du finns kan vi hjälpa dig att få rena fina möbler.

Välj vår möbeltvätt på grund av

Anlita ett kompetent städföretag för möbeltvätt. Vi på StädBolaget i Göteborg tar vårt arbete på största allvar och erbjuder dig ett perfekt resultat men tänker också på allting runt omkring:

Kvalitetskontroller
Vi kontrollerar fortlöpande vårt eget arbete genom både interna och externa kvalitetskontroller
Auktoriserade
Du kan lita på att vi har ordning och reda och följer branschstandard i vårt arbete.
Miljövänliga
Vi använder metoder och rengöringsmedel som har så liten miljöpåverkan som möjligt.

Boka möbelrengöring med oss på StädBolaget

Kontakta oss på StädBolaget för mer information och bokning av möbelrengöring. Vi fixar möbeltvätt hemma hos dig eller på ditt kontor, eller i våra egna lokaler, beroende på vad som passar bäst.

Oavsett var arbetet utförs kan du vara säker på att när du anlitar oss för möbeltvätt i Öckerö får du ett professionellt genomfört arbete med bästa möjliga resultat

BOKA

Vi rengör alla typer av möbler och textilier

Behöver du hjälp med rödvinsfläckar eller annan fläckborttagning på dina möbler? Vi rengör och tvättar alla typer av möbler och inredningstextilier med miljövänliga och effektiva metoder som ger ett bra resultat.

Anlita oss för sofftvätt och annan textiltvätt och vi vågar lova att du inte kommer att bli besviken.

Möbeltvätt hemma över hela storgöteborg

Boka oss för att tvätta möbler. Vi är verksamma inom hela Storgöteborg och kommer till dig där du är, vare sig du finns i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal eller Kungsbacka.

Vi tvättar dina möbler, löst som fast tyg

Vi kan tvätta alla typer av möbeltyg. Om det är löstagbart eller sitter fast spelar ingen roll. Vi använder olika metoder förstås, men slutresultatet blir lika bra oavsett om tyget är löstagbart eller sitter fast.

När det gäller Möbeltvätt i Öckerö med omnejd, kan du vända dig till oss. Vi löser det mesta i fläckväg så att dina möbler blir som nya.

Rengöring av möbler för företag och privatpersoner

Vi erbjuder möbeltvätt i Öckerö och rengöring av andra textilier till både privatpersoner och företag. Det spelar ingen roll om det är en enstaka gardin eller ett helt auditorium med stoppade stolar som ska rengöras. Inget jobb är för stort eller för litet för oss.


Vi är specialister på att tvätta möbler i Öckerö

Vi är specialister när det gäller möbeltvätt i Öckerö. Med 25 års erfarenhet av textiltvätt har vi sett och gjort det mesta inom området. Vår gedigna kompetens och samlade erfarenhet inom området är din garant för ett bra resultat.

Vi på StädBolaget har utbildat personal för att tvätta möbler

Vi på StädBolaget erbjuder vår personal kontinuerlig vidareutbildning för att de på bästa sätt ska klara sina arbetsuppgifter. Möbeltvätt är förstås inget undantag. Du kan alltid lita på att den som kommer till dig.

Vi strävar efter att du som kund alltid ska vara nöjd

En nöjd kund är en kund som kommer tillbaka och som rekommenderar våra tjänster till andra. Framför allt är det en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta med vår verksamhet.

Därför strävar vi alltid efter att du som kund ska vara nöjd. Om det är något som inte blivit som du tänkt dig, tveka inte att höra av dig till oss. Vi gör alltid vårt bästa för att rätta till det som blivit fel.

BOKA