031-723 08 00 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  
 
  • Inget mer än det du behöver
  • Nära till kontakt
  • Personal som trivs
  • Städar 24/7

 

Det här är viktigt för oss

Kvalitet
Vi både utbildar och förnyar våra medarbetares kunskaper inom sina områden kontinuerligt.
I vårt kvalitetstänkande ingår att vi inte ska utföra tjänster som du som kund inte längre behöver. Därför återkopplar våra arbetsledare ofta och går igenom rutiner med korta intervall. På så sätt får du det vill ha och behöver, ingenting annat. Våra medarbetare är lyhörda för behov där de befinner sig, de är öppna för att ge förslag och diskutera med både arbetsledaren och dig. Städbolaget är certifierat att arbeta efter INSTA 800 (SS 62 78 01), den nordiska städstandard som utarbetats i enlighet med föreslagen europastandard.

Vill inte växa ifrån våra kunder
StädBolaget har höga ambitioner och vill ständigt växa och utvecklas. En sak vi dock aldrig kommer att ändra på är närheten till dig som kund. Vi tror på kommunikation som en grundförutsättning för ett lyckat samarbete. Därför ska det vara enkelt att ta direkt kontakt med oss och vi är alltid öppna för rådgivning och diskussion.

Långvarig trivsel
Långvariga samarbeten är något vi strävar efter både när det gäller kunder och anställda. Fredriks första kunder från 90-talet är fortfarande med på kundlistan. Det är vi stolta över! Att trivas på jobbet är en förutsättning för att göra ett bra jobb. Vi strävar efter att alltid ha samma personal och samma vikarie. Våra anställda är personliga och hälsar alltid i korridoren, men de kan också konsten att hålla sig ur vägen och vara diskreta då detta är önskvärt.