Driftschef sökes till Städbolaget i Göteborg.

Städbolaget är ett privatägt bolag med ca 150 anställda. Städbolaget är verksamt i GBG:s regionen med omnejd. Vi är ett väletablerat företag sedan 25 år tillbaka. Vi är kända för vår höga servicekänsla med stort kundfokus och säkra leveranser gentemot kund. Städbolaget i Göteborg erbjuder all slags städning såsom kontorsstädning, hemstädning, butiksstädning, storstädning, trappstädning, golvvård, hemstäd, fönsterputs m.m. Vi arbetar hos större såväl hos mindre kunder. Vi är ett företag som är ständigt växande i Göteborgsregionen. För mer kunskap om oss som arbetar här och företaget, välkommen att titta in på vår hemsida. www.stadbolaget.net

Vi söker nu en Driftschef som kommer att leda delar av vårt team tillsammans med övriga i ledningsgruppen och tillsammans med våra teamledare. Du sitter med i ledningsgrupp tillsammans med VD, ekonomichef, säljare, HR specialist och övriga driftschefer. Du är direkt underställd Vd:n.
Du behöver inte kunna allt däremot ha en stor portion sunt förnuft och inställningen att inget är omöjligt!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga chefsuppgifter som ansvar för den psykosociala arbetsmiljön, genomföra medarbetarsamtal, lönesamtal, ansvar för en kundstock med merförsäljning, arbetsledning genom dina underställda teamledare, rehabiliteringsfrågor, arbetsmiljöriskbedömningar ute hos kund, fakturering och löner, skyddsutrustning, offertförslag till kund på mindre objekt som inte hanteras av säljavdelningen, budgetansvar m.m. Du kommer att arbeta en del i våra interna system. Vår förhoppning är att du även ska arbeta med förbättrings- och utvecklingsarbete, samt involvera våra medarbetare i detta. Du ansvarar även för uppföljning av verksamheten och vissa mål och rapporterar till VD.
Arbetet hos oss på StädBolaget kräver en stor portion flexibilitet. Arbetet kräver en förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete dvs arbete med personal. Erfarenhet från Städbranschen är meriterande men inget avgörande. Du ska driva arbetet med frågor som gäller personal i enlighet med bolagets mål. Du representerar företaget ute hos kund och vid behov stöttar du teamledare i deras arbetsuppgifter. Du hanterar allt från reklamationer och annat som händer under dagen. Du bör vara förändringsbenägen och gilla att ingen dag är lik den andra hos oss. Vi har högt i takt och löser saker tillsammans. Vi intar ett lösningsfokuserat förhållningssätt, har kul och hjälps åt med det som verksamheten behöver för dagen.

Kvalifikationer

För att på bästa sätt anta utmaningen för detta uppdrag bör du vara en trygg personen, gilla förändringar, vara en relationskapare med kunden i centrum.
Vi söker dig som gärna har erfarenhet av kvalificerat personalarbete med dokumenterad ledarerfarenhet. Som person tror vi att du är kreativ och en trygg relationsskapare. Öppen och lyhörd för det som behövs just nu. Du bör ha ett intresse för drift och ha ett genuint kundfokus. Du behöver inte ha erfarenhet av vår bransch däremot ett genuint intresse av att lära dig den.

Övrigt

Tjänsten avser 100 %, heltid, dagtid. Tillsvidareanställning med månadslön och tillträde enligt överenskommelse. Lämplig akademisk, högskoleutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Körkort krävs. Du är stationerad på vårt kontor i Göteborg, Västra Frölunda, men rör dig ute hos våra kunder tillsammans med våra medarbetare dagligen.
Senaste ansökningsdagen är 191129. Ansökningarna tas emot via mejl till magnus.flygare@stadbolaget.net  Har du frågor funderingar angående tjänsten kan du ringa HR specialist Madeleine Lindeberg 0732-671767 eller VD Magnus Flygare på 0709-81 40 73.