Snöskottning i Partille

När vintern hälsar på kan du anlita oss för snöskottning i Partille. Göteborgare är inte bortskämda med vita vintrar men det är ändå inte helt ovanligt med perioder av rejäla snöfall.

När vintern överraskar kan vi rycka ut och hjälpa dig Våra snöskottare är snabbt på plats och röjer bort snön och ser till att du slipper otrevliga halkolyckor.

Därför ska du välja oss

Välj oss för att hjälpa dig hålla vintern stången. Fördelarna är många:

Röjer när du är borta
Vi röjer snö medan du är på jobbet, eller när du är bortrest, så att du slipper snö som skvallrar om att ingen är hemma.
Närhet till dig som kund
Vi finns i hela Storgöteborg och kan därför undvika långa transporter och onödig väntetid för dig.
Miljövänliga
Vi tänker på miljön och gör vad vi kan för att minska vår påverkan. Därför använder vår personal miljöbilar.

Boka en snöskottare av StädBolaget

Kontakta oss på StädBolaget så får du hjälp med snöskottning på tider som passar dig. Du kan anlita oss när du behöver hjälp akut men du kan också teckna avtal i förväg om du har behov av garanterad snöröjning när vädret så kräver.

BOKA

Vi skottar bland annat innergårdar, garageuppfarter och gångar

Vi kan lösa alla behov av snöskottning i Partille, av både små och stora ytor. Vi har rätt utrustning för att hantera det mesta, från gångbanor och garageuppfarter till hela innergårdar.

Beställ hjälp med snöskottningen över hela storgöteborg

Hos oss kan du beställa hjälp med snöskottning i hela Göteborg med omnejd, inklusive kranskommunerna Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka.

Vi har bemanning i hela Storgöteborg och kan snabbt vara på plats hos dig.

Snöskottning pris –  Vad kostar det?

Snöskottnings pris beror på många saker, men mest avgörande är hur stor yta som ska skottas och hur snabbt vi behöver rycka ut när snön kommer.

För större ytor kan vi använda effektivare metoder och maskiner och kan lämna ett lägre pris på snöskottning per kvadratmeter.

Snöskottning rut avdrag

Rut-avdraget kan användas för lättare trädgårdsarbeten. Dit räknas bland annat snöskottning. Det bästa av allt är att vi sköter allt det praktiska, inklusive kontakten med Skatteverket.

Berätta när du bokar snöskottning att du vill använda Rut-avdraget, så drar vi av beloppet direkt från fakturan och sköter alla detaljer.


Vi hjälper dig att skotta snö när du är bortrest

Oskottad snö skvallrar tydligt om att du är bortrest. Anlita oss så hjälper vi dig att skotta din uppfart, gård och tomt när du inte är där, så blir det svårare att upptäcka att huset står tomt och obevakat.

Avtal för snöskottning? Kontakta oss

Behöver du garanterad snöröjning vid snöfall? Då är det ett avtal för snöskottning du söker. Kontakta oss, så kan vi hjälpa dig. Vi löser alla behov av snöskottning i Partille med omnejd.

Vi är måna om vår omgivning och stöder därför:

Vi är ett affärsdrivande företag men vi inser också behovet av att måna om vår omgivning och samhället omkring oss. Därför ger vi ekonomiskt och praktiskt stöd till flera organisationer som vi tycker ägnar sig åt viktig verksamhet, till exempel Barncancerfonden, Aktiv Skola, Människor på flykt, Radiohjälpen och Giving People.

BOKA