Vi är städfirman i Ale

När du behöver städfirma i Ale ska du vända dig till oss. Vi är StädBolaget i Göteborg med lång erfarenhet och bra personal som alltid gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd.

Kontakta oss när du behöver hjälp med städning, oavsett om det gäller hemmet eller kontoret, regelbunden städning eller återkommande uppdrag. Vi åtar oss alla typer av städuppdrag och jobbar i hela Ale med omnejd.

Vi erbjuder bland annat

Hemstädning
Få mer tid till annat – Boka en pålitlig städare av Städbolaget idag!

Läs mer

Kontorsstädning
Vi håller rent på er arbetsplats och ser till att ni har samma städare varje gång.

Läs mer

Trappstädning
Med vår trappstädnings app blir det inte enklare – Beställ vår trappstädning idag!

Läs mer

Fönsterputs
Självklart rengör vi dina fönster – Vilken årstid det än är hjälper vi dig!

Läs mer


Varför ska du välja oss?

Du har många goda skäl att välja oss när du söker städföretag i Ale:

  • KollektivavtalAlla våra anställda har bra villkor
  • BakgrundskontrollerVi vet vilka som jobbar åt oss och har kontrollerat att de är ärliga människor
  • CertifieradeVi är certifierade av Almega. Vi kan städning, garanterat!
  • Ägarlett bolagBolaget ägs och drivs av sina grundare, som bryr sig om verksamheten på riktigt
  • Lång erfarenhetVi har drivit städfirma i Ale i 25 år
  • MiljövänligtVi använder de metoder och rengöringsmedel som ger minst miljöpåverkan
  • Försäkrad personalOm någonting skulle hända finns alltid ett ekonomiskt skydd

Självklart kan du boka vår städservice över hela Ale!

Ett familjeföretag som gör samhällsnytta

StädBolaget i Göteborg är ett familjeföretag som försöker verka i samklang med vår omgivning. Vi vill vara en positiv kraft för vår personal och vår omgivning och verka för en god samhällsutveckling.

För att göra detta, inte bara i ord utan också i handling stödjer vi organisationer som Barncancerfonden, Aktiv skola, Människor på flykt, Radiohjälpen och Giving People, inte bara ekonomiskt utan även praktiskt i den mån vi har möjlighet.

Ett städföretag som städar över hela storgöteborg!

Vi är en städfirma i Ale – Det hörs på namnet – men vi är verksamma och jobbar även i kommunerna Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka.

Finns du någonstans i Storgöteborg och behöver hjälp av ett städföretag finns vi där och kan hjälpa dig med lokalt tillgänglig personal som kan rycka ut på kort varsel.

Vi är ett serviceföretag

Vi är en inte bara en städfirma i Ale, utan ett serviceföretag som erbjuder massor av tjänster när det gäller skötsel och underhåll av din bostad och andra lokaler.

Hör gärna av dig till oss om du är i behov av ytterligare åtgärder, utöver vanlig städning, eller prata med vår personal när de är på plats hos dig, så hjälper vi dig gärna. 

Vi erbjuder: Snöskottning, Bortforsling, Golvvård, Möbelmontering, Luktsanering, Klottersanering och Handymans

Söker du efter städhälp?

Om du behöver en städfirma i Ale har du kommit rätt. Vi tar på oss alla typer av städuppdrag oavsett om det är ditt hem, ditt kontor, en byggarbetsplats eller någonting annat som behöver städas.

Personalen är värdefull

Hos oss står personalen högst i kurs. Utan våra anställda vore vår verksamhet ingenting och därför är vi mycket måna om att ta hand om vår personal.

Grundbulten är vårt kollektivavtal som säkerställer bra villkor, men vi nöjer oss inte med det utan ger dessutom vår personal ett högt friskvårdsbidrag, till egen motion och friskvård.

Alla våra anställda erbjuds kontinuerlig utbildning, så att de kan höja sin kompetens och sköta fler och mer varierande arbetsuppgifter. 

Utbildad personal

Vi vill att du ska känna dig trygg med att arbetet blir rätt utfört. Därför utbildar och certifierar vi vår personal enligt de riktlinjer och regelverk som finns.

Ett yrkesbevis inom städservice är ett kvitto på att en person inte bara kan städa.

Utbildad personal är också ett bevis på att han eller hon har kunskap i hur olika städmaskiner och -redskap ska användas, vilka rengöringsmedel som är lämpliga till vad och hur städarbetet bör organiseras för att bli så effektivt som möjligt.

Vår ambition är att leverera den bästa städservicen i Ale med omnejd! 

När du anlitar oss ska du inte få bra städservice. Du ska få bäst städservice. Vår ambition är att vara det bästa städföretaget i Ale med omnejd och vi anstränger oss hårt för att leva upp till detta.

Nyckeln till att vi ska lyckas är vår långa erfarenhet och välutbildade personal som vet hur städning ska göras för att bli precis så bra som du har anledning att kräva och som alltid anstränger sig för att du ska bli nöjd.

KONTAKTA OSS

Ditt förstahandsval

När du letar efter städbolag i Ale vill vi vara ditt självklara förstahandsval. Med vår stora närvaro och gedigna erfarenhet finns vi alltid nära, redo att rycka in och hjälpa dig med alla typer av städning på de tider som passar dig bäst.

Vår kompetenta och noggranna personal kan hjälpa dig med städning, men vi kan också hjälpa dig med mycket annat, som fönsterputs, möbelmontering och tvätt av gardiner.

Över 25 års erfarenhet

Vi har jobbat med städning i Västra Götaland i över 25 år och har erfarenheten och kunskapen som krävs för att göra ett bra jobb på ett effektivt sätt och med minimala störningar för dig och din verksamhet.

Att städa kan vara ett enkelt i och för sig men att att organisera städning i stor skala på ett sätt som är effektivt, resurssnålt och som ger minimal miljöpåverkan kräver erfarenhet och kunskap.