Städhjälp i Mölnlycke

Att ta in städhjälp är ett sätt att prioritera din tid, och vad du gör med den. Om du låter proffsen göra sitt jobb så kan du använda tiden till något som du känner att du kanske inte har tid med idag.

Det kan vara läsa en bok, umgås med din partner, hämta på förskolan, eller helt enkelt sitta ner en hel lördag och pyssla med familjen.

Därför ska du anlita StädBolaget för städhjälp

Det finns en mängd anledningar till varför du ska anlita StädBolaget för städhjälp i Mölnlycke, och några av dem är:

  • Vi har kollektivavtal för all vår personal
  • Vi gör noggranna bakgrundskontroller på alla vi anställer
  • Vi har varsam nyckelhantering som gör att du kan känna dig trygg
  • Vi är certifierade
  • Vår personal är försäkrad, om olyckan mot förmodan skulle vara framme
  • Vi kör miljöbilar för att belasta vår planet så lite som möjligt

Och sist men inte minst, så ska du anlita StädBolaget eftersom vi är proffs på det du tycker är trist!

Kollektivavtal
Lorem ipsum dolor sit amet, and consectetur adipisicing elit, sed do tempor incididunt.
Kvalitetskontroller
Lorem ipsum dolor sit amet, and consectetur adipisicing elit, sed do tempor incididunt.
Miljövänliga
Lorem ipsum dolor sit amet, and consectetur adipisicing elit, sed do tempor incididunt.

Boka städhjälp av StädBolaget i Göteborg

Tycker du att du lägger för mycket tid på saker som inte är roliga? Boka städhjälp i Mölnlycke av StädBolaget, så slipper du åtminstone en sak som tar tid, och kan göra något roligare några timmar i veckan. Vi kan hjälpa dig med allt från fönsterputs till storstädning, eller regelbunden veckostädning, det är bara för dig att välja hur vi ska hjälpa dig.

BOKA

Städhjälp för privatpersoner och företag

Om du letar efter städservice Mölnlycke, så har du hamnat helt rätt. Vi på StädBolaget erbjuder städhjälp för både företag och privatpersoner i Mölnlycke.

Behöver du hjälp med storstädning av ditt hem, eller kanske daglig städning av ditt kontor? Ingen fara, vi fixar båda delarna! 

Söker du efter städhjälp i storgöteborg?

Om du söker efter städhjälp i Storgöteborg behöver du inte leta längre. StädBolaget erbjuder sina tjänster i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och  Kungsbacka.

Anlita städhjälp i Mölnlycke

Vad behöver du anlita städhjälp i Mölnlycke till? Vi hjälper dig gärna med all typ av städning, som fönsterputs, hemstädning, storstädning och gardintvätt. Dessutom erbjuder vi kontorsstädning, butiksstädning, trappstädning, byggstädning, hotellstädning, samt mattvätt och möbeltvätt.

Om du ska flytta kan du självklart kontakta oss för flyttstädning.

Vad kostar städhjälp?

Vad kostar det med städhjälp är en vanlig fråga vi får, och svaret på det är att det beror på vad du vill ha hjälp med, och hur ofta du behöver städning.

Du som kund kan själv välja vad du vill att vi ska hjälpa dig med, och därmed hur mycket du får betala. Kanske vill du ha en storstädning i månaden, eller föredrar du en lättare veckostädning?


Utöver vanlig städhjälp utför vi även praktiska sysslor så som:

Har du ytterligare behov av hjälp så erbjuder vi en mängd andra praktiska sysslor förutom städning. Vi är bra på klottersanering, golvvård, luktsanering, men även till exempel snöskottning, bortforsling, möbelmontering och diverse handyman-aktiviteter.

Vår personal utbildas ständigt och vi innehar kollektivavtal och är försäkrade

Vi sätter stort värde på vår personal, och därför ser vi till utbilda dem kontinuerligt. För både deras och din trygghet är all vår personal dessutom försäkrad. Självklart har vi också kollektivavtal.