Byggstädning Göteborg

Anlita oss för städning efter ert byggprojekt eller renovering. Vi har lång erfarenhet och är auktoriserade genom Almega vilket gör att du kan känna dig trygg med oss.

Emma

Försäljning

Jag tar gärna ett samtal med
dig och berättar mer
om våra tjänster.

Experter på byggstädning i Göteborg

Visst är det underbart att bygga nytt – men de flesta tycker kanske inte att det är så kul att ta hand om allt skräp som blir kvar efteråt. Det gör däremot StädBolaget!

Vi är en av professionell städfirma som är experter på byggstädning. Behöver du hjälp med byggstädning i Göteborg med omnejd så är det StädBolaget du ska vända dig till.

Anlita oss för byggstäd så garanterar vi ett rent och prydligt resultat till ett kostnadseffektivt pris.

Byggstäd för både företag och privatpersoner

Vi på StädBolaget tar hand om byggdammet efter er renovering eller byggprojekt. Vi utför rengöring efter bygget både hos privatpersoner, företag och på byggarbetsplatser. 

Städningen utförs efter era önskemål och kan vara enstaka gång eller löpande. All vår personal har kollektivavtal och genomgår en bakgrundskontroll så ni kan känna er trygga med att anlita oss för er byggstädning. 

RUT - avdrag vid byggstädning

I dagsläget ingår tyvärr inte byggstädning i de arbeten som du kan få rut-avdrag för. 

Utdrag från skatteverkets hemsida:
“Inget avdrag ges för städning som är direkt föranledd av ett byggarbete”

Vanliga frågor om byggstädning Göteborg

Testa, så får du svaret! Vi har lång erfarenhet av byggstädning och har röjt upp efter många av stadens mest uppmärksammade byggen. Vår personal är experter på byggstädning och har all kunskap som behövs för ett lyckat resultat.

Vi anpassar byggstädningen efter vad som behövs vid just ditt bygge. Det kan variera, men oavsett behov så garanterar vi att platsen är skinande ren när vi lämnar den. När du anlitar StädBolaget för byggstädning i Göteborg får du ett kompetent team som ger dig det du vill ha – och oftast mer därtill.

Pris kan variera kraftigt beroende på ett projekts förutsättningar, men vi ger dig alltid en offert, där du klart och tydligt ser vad en byggstädning i Göteborg kostar. Generellt brukar våra kunder uppskatta våra konkurrenskraftiga priser, men ännu mer uppskattar de vår seriositet och att vi värnar om vår personal. Vi arbetar endast med egen personal, och jobbar hårt för att de ska trivas så bra som möjligt på jobbet.

Hör av dig till oss så ger vi dig en offert för byggstädning inom kort. Våra experter hjälper dig att ta fram ett bra alternativ till ett rimligt pris, och vi garanterar att slutresultatet kommer att bli riktigt bra. Söker du byggstädning i Göteborg är StädBolaget ett mycket bra alternativ!

Offert på byggstädning Göteborg

Hör av dig till oss så ger vi dig en offert för byggstädning inom kort. Våra experter hjälper dig att ta fram ett bra alternativ till ett rimligt pris, och vi garanterar att slutresultatet kommer att bli riktigt bra.

Söker du byggstädning i Göteborg är StädBolaget ett mycket bra alternativ!

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! 

Ring, maila eller fyll i kontakt
formuläret så hör vi av oss.

Vi hörs snart!

Kontakta StädBolaget

Vad vill du ha hjälp med?
Företagsstädning, Butiksstädning, Byggstädnng, Trappstädning, Golvvård, Entrémattor, Kaffe på jobbet, Växter, Fruktkorg, Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs, Flyttstädning mm.