Storstädning i Göteborg

Är det dags för storstädning? Igen? Känns det oöverstigligt? Låt oss hjälpa dig till ett skinande rent resultat, medan du slipper känna dig stressad av att lägga tid på städning.

Vi är en städfirma som tar oss an alla typer av jobb, i alla storlekar. Vi har en rutin för att hantera nycklar på ett säkert sätt, och vi har väldigt låg personalomsättning, så du kan känna dig trygg med oss.

Vi är certifierade både av Almega och mot ISO9002/14001 och all vår personal har kollektivavtal.

Välj StädBolaget för er storstädning

Det finns en mängd anledningar att välja StädBolaget för din storstädning i Göteborg:

Varsam nyckelhantering
Självklart hanterar vi nycklar på ett ansvarsfullt sätt.
Lång erfarenhet
Vi har lång och bred erfarenhet av all typ av städning.
Utbildade & certifierade
Vår personal är utbild och certifierad enligt almega och ISO

Boka storstädning av oss

Kontakta oss på StädBolaget för att boka storstädning i Göteborg redan idag, så slipper du ha det hängande över dig längre. Vi använder oss av miljövänliga produkter, och våra lokalvårdare är kunniga, noggranna och vana vid all typ av städning. All vår personal är dessutom försäkrad, om något mot förmodan skulle inträffa.

BOKA

Vad ingår i storstädningen?

I en storstädning arbetar vi uppifrån och ner, och inifrån och ut, för att avsluta vid ytterdörren. Det exakta innehållet i din storstädning kommer vi överens om när du bokar, men det som vanligen brukar ingå är

  • dammsugning
  • dammtorkning av plana ytor
  • rengöring av ugn
  • avtorkning av lister
  • avtorkning av skåp
  • städning av toaletter, inklusive handfat och badkar/dusch

Vid bokningen kommer vi gå igenom dina önskemål, och vi använder vår erfarenhet för att lägga till saker som ibland glöms bort.

Beställ en storstädning i storgöteborg

Vi arbetar nära våra kunder, och utför storstädning i Göteborg och i hela Västra Götalands-regionen. Så bor du i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal eller Kungsbacka är du hjärtligt välkommen att boka en storstädning av oss!

Vi utför storstädning hemma och i lägenheter

En storstädning kan vara tidsödande även om man bor lite mindre. Vi åtar oss alla typer av storstädningar, både i villor och i lägenheter. Inget jobb är för stort eller för litet för oss, så oavsett hur du bor är du välkommen att kontakta oss angående storstädning i Göteborg.

Storstädning checklista

Vid varje bokning av storstädning i Göteborg tar vi fram en checklista med det överenskomna innehållet i städningen. Denna använder sig personalen av för att säkerställa att allt är utfört enligt överenskommelse, och du som kund kan också gå genom den när du kontroller att du är nöjd med den utförda städningen.


Storstädning pris – Vad kostar det?

Vad är ert storstädning pris är en fråga vi ofta får. Vårt svar är att det beror på vad vi gemensamt kommer fram till ska ingå i just din storstädning, samt på hur stort lokalen eller bostaden är.

All vår personal är försäkrad

För att både vår personal och våra kunder ska känna sig trygga har all vår personal försäkring. Det innebär att om olyckan av någon anledning skulle vara framme är vi ärliga och berättar det genast, och så löser försäkringen resten.

Vi är det goda städbolaget som gör samhällsnytta. Vi stödjer:

Vi tycker att det ingår i vårt företags samhällsansvar att vara goda och medmänskliga. Därför stödjer vi bland annat barncancerfonden, aktivskola, människor på flykt, radiohjälpen och giving people.

BOKA