Storstädning Göteborg

Caroline

Försäljning

Du kan alltid känna dig trygg med oss som leverantör av hemstädning hör av dig om du vill veta mer.

Storstädning i Göteborg

En storstädning är ett bra sätt att hålla ditt hem rent och fräscht. En storstädning är en mer omfattande städning som utförs med jämna mellanrum för att rengöra alla ytor, inklusive de som normalt inte städas regelbundet.

Målet med en storstädning är att få bort damm, fett och andra typer av smuts som samlats över tid.

Hemstädning och storstädning

Många frågar oss vad som är skillnaden mellan en storstädning och en hemstädning.

Kort sagt så kan vi säga att en hemstädning är löpande underhåll av ytor man använder ofta såsom kök, badrum och golvytor medan en storstädning är mer som en flyttstädning fast med alla möbler kvar. Vid en storstädning torkar man tex av även högre upp som exempelvis ovanpå skåp och garderober, lampor torkas av och golvbrunnen i badrum rengörs. Det blir helt enkelt lite extra rent även på ställen man kanske inte tittar på så ofta. 

Har ni redan regelbunden HEMSTÄDNING genom oss kan ni enkelt välja till en storstädning. KONTAKTA OSS så bokar vi en tid som passar er. 

Vanliga frågor om storstädning

En storstädning är en mycket grundlig rengöring av ditt hem, som innehåller fler moment än en vanlig städning. Vid en storstädning rengör vi alla ytor, inklusive kök, badrum, tak, väggar, golv, fönster och köksutrustning. Vi kan också hjälpa till med fönsterputs, mattvätt och golvvård om du har behov av det.

RUT-avdraget fungerar även på storstädning. Vi drar av RUT direkt på fakturan så du inte behöver tänka på något. 

Vid all vår städning så rekommenderar vi att ni plockar undan så mycket som möjligt för att underlätta för våra städare att göra rent och fint. 

Storstädning är viktigt av flera olika anledningar. Dels för att en storstädning ger ett ännu bättre resultat då det fångar upp detaljer som inte ingår eller hinns med vid en vanlig städning. En storstädning kan också vara viktig för att förhindra allergier och sjukdomar, då det minskar mängden damm och allergener i hemmet. En storstädning kan också bidra till att förbättra inomhusluftkvaliteten och minska risken för mögel och bakterier.

Storstädning kan utföras vid olika tillfällen beroende på hemmets behov. Många av våra kunder genomför en storstädning en eller två gånger per år, och ibland ytterligare en gång till exempel i samband med renovering. Ett klassiskt upplägg är att genomföra en ordentlig vårstädning och en höststädning, men storstädning kan självklart utföras när som helst under året.

Det finns flera anledningar att anlita proffs för en storstädning. Dels kan storstädning vara tidskrävande och utmanande, i synnerhet om du har ett stort hem eller om det gått lång tid sedan senaste storstädningen. Andra fördelar med att anlita en professionell städfirma i Göteborg som har erfarenhet och kunskap om storstädning är att de kan utföra arbetet på ett effektivt och korrekt sätt och se till att alla ytor blir ordentligt rengjorda. En professionell städfirma som Städbolaget har också all relevant utrustning som behövs för ett riktigt lyckat resultat.

Vi arbetar för nöjda kunder så vi vill självklart att du ska känna dig nöjd med din storstädning. Skulle det vara något som inte blivit som du önskar ser vi gärna att du hör av dig till oss så att vi får möjlighet att rätta till det.

stadbolaget storstad

Vad kostar en storstädning i Göteborg?

Priset på en storstädning beror på hur stort ditt hem är och hur lång tid det gått sedan din senaste storstädning. Vi hjälper dig gärna med att ta fram en offert på en storstädning i Göteborg med omnejd. Vi kan också erbjuda storstädning i våra kranskommuner, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Mölnlycke, Partille och Torslanda.

Tänk också på att du kan använda ditt RUT-avdrag för en storstädning. RUT-avdraget låter dig dra av 50% av arbetskostnaden för din storstädning, upp till ett maximalt avdrag på 75 000 kronor per år.

Få offert på storstädning i Göteborg

Vi storstädar hem över hela Göteborg, men även i kringliggande kommuner som Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Mölnlycke, Partille och Torslanda. 

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om storstädning. 

Kontakta oss på StädBolaget via telefon, mail eller fyll i formuläret om du är intresserad av storstädning så pratar vi vidare

Kontakta oss på StädBolaget via telefon, mail eller fyll i formuläret om du är intresserad av storstädning så pratar vi vidare

Vi hörs snart!

Kontakta StädBolaget

Vad vill du ha hjälp med?
Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning