Flyttstädning Göteborg

Emma

Försäljning

Jag tar gärna ett samtal
dig och berättar mer
om flyttstädning.

Flytt- och visningsstädning i Göteborg

Vi städar er bostad inför visningen. Skinande rena fönster, kök och badrum för att ge ett bra första intryck.

Flyttstädning är en viktig del av processen när man flyttar ut från en bostad. Att anlita en professionell städfirma för flyttstädning är ett säkert sätt att säkerställa ett riktigt bra resultat – och ett beslut du inte kommer att ångra. 

Vi på StädBolaget är experter på flytt- och visningsstädning i Göteborg och tar uppdrag över hela staden. Vi utför också flytt- och visningsstädning i Hisings Backa, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Mölnlycke, Partille och Torslanda.

Vi flyttstädar alla typer av bostäder och lokaler

Behöver du flyttstädning i Göteborg? Vi flyttstädar allt. Oavsett om det gäller bostadsrätt, villa, kontor, industrilokal eller hyresrätt så kan vi göra skinande rent efter dig.

Med en förbokad flyttstädning kan du koncentrera dig på det som är viktigast för dig, nämligen att flytta in i din nya lokal eller bostad.

Frågor och svar om flyttstädning Göteborg

Flyttstädning är en mycket noggrann rengöring av en bostad som genomförs inför att du ska flytta ut. Det innebär att alla rum och ytor ska städas, inklusive väggar, tak, golv, fönster och köksutrustning. Målet är att lämna bostaden i ett sådant skick att nästa hyresgäst eller ägare kan flytta in direkt utan att behöva städa igen. I en flyttstädning ingår bland annat dammsugning och våttorkning av golv. Vi våttorkar även lister, dörrar köksluckor och allt annat som behövs för att bostaden ska bli skinande ren.

Du kan använda dig av RUT-avdraget för att genomföra en flyttstädning, oavsett om du lämnar en hyresrätt, en bostadsrätt eller ett hus. Som privatperson för du göra avdrag på 50% av arbetskostnaden för städningen. Maximalt RUT-avdrag uppgår till 75 000 kronor per person och år.

En lägenhet som säljs eller lämnas ska vara i rent skick, om inget annat finns överenskommet. I många fall kan det krävas att man visar upp en städfaktura från en professionell städfirma för att få tillbaka sin deposition. Flyttstädningen är också en viktig del av att visa respekt för nästa hyresgäst eller ägare.

Att utföra en flyttstädning själv kan vara en tidskrävande och utmanande uppgift – och för många är det kanske inte heller den roligaste sysslan man kan tänka sig. Dessutom kan det vara svårt att få tillräckligt bra resultat. Genom att anlita en professionell städfirma som Städbolaget kan du vara säker på att jobbet blir gjort på ett effektivt och korrekt sätt. Dessutom kan vi erbjuda garanti på arbetet, vilket ger extra trygghet.

När du ska boka flyttstädning är det viktigt att välja en seriös firma med erfarenhet och goda referenser. Välj ett företag med rätt certifieringar, som också använder miljövänliga städprodukter. Städbolaget i Göteborg är ett företag som uppfyller alla dessa krav.

Vad gäller vid flyttstäd i Göteborg?

Det finns inte en lag på att man behöver utföra en flyttstädning men detta skrivs in i köpekontraktet. Har man inte gjort sin flyttstädning ordentligt får man göra om det eller betala en städfirma för att göra det. 

En flyttstädning är en mycket grundligare rengöring än den vanliga veckostädningen. Här ska alla utrymmen rengöras. Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer för vad som ska ingå och är är några av delarna som städas noggrant:  

  • Väggar och golv ska rengöras. 
  • Badrum ska noga rengöras inklusive brunnar och fogar.
  • Alla vitvaror ska rengöras grundligt inuti och utanpå. De ska även dras ut för att rengöras bakom.  
  • Alla skåp och luckor ska torkas av och rengöras även på insidan. 
  • Även förråd, tomt och soptunna ska rengöras om man har sådana. 

 

Vi ger dig garanti på att vår flyttstäd i Göteborg är korrekt utförd. Det innebär att vi kommer ut och städar igen om det inte blir godkänt. 

Offert på flyttstädning Göteborg

Ska du flytta, och vill ha en offert på en flyttstädning i Göteborg? Då har du kommit rätt.

Det är svårt att uppge ett pris på en flyttstädning utan att veta förutsättningarna, och vi ber dig därför att kontakta oss, så återkommer vi omgående med en offert.

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! 

Ring, maila eller fyll i kontakt
formuläret så hör vi av oss.

Vi hörs snart!

Kontakta StädBolaget

Vad vill du ha hjälp med?
Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning