Flyttstädning i Göteborg

Vi hjälper dig med flyttstädning i Göteborg. När du flyttar är det mycket som måste hanteras och att behöva genomföra en komplett flyttstädning efter att den gamla bostaden eller lokalen är tömd blir lätt en sak för mycket, som du varken har tid eller energi att sköta ordentligt på egen hand.

Ta in hjälp för att göra flyttstädningen istället, så vet du att jobbet blir ordentligt gjort utan att du behöver oroa dig.

Därför ska du välja StädBolaget

Vi på StädBolaget tar respekten för våra kunder på största allvar. I vårt åtagande ingår alltid:

Varsam nyckelhantering
Vi ser till att dina nycklar hanteras och förvaras så att de är skyddade, både mot onödigt slitage och från obehörig användning
Kvalitetskontroller
Vi utför både interna och externa kontroller för att säkerställa att kvaliteten på vårt arbete är på topp.
Certifierade
När du anlitar oss kan vi du vara säker på att arbetet uppfyller gällande branschstandard.

Boka flyttstädning med StädBolaget

Att arrangera en flytt kräver mycket eftertanke och hårt arbete. Att flyttstäda kommer ofta långt ned på priolistan, men det måste ändå göras i slutändan. Gör dig av med detta bekymmer redan på förhand genom att boka flyttstädning med Städbolaget.

BOKA

Vi flyttstädar bostadsrätter, villor, kontor, industrilokaler och hyresrätter i Göteborg

Behöver du flyttstädning i Göteborg? Vi flyttstädar allt. Oavsett om det gäller bostadsrätt, villa, kontor, en industrilokal eller hyresrätt så kan vi göra skinande rent efter dig.

Med en förbokad flyttstädning kan du koncentrera dig på det som är viktigast för dig, nämligen att flytta in i din nya lokal eller bostad.

Boka flyttstäd över hela storgöteborg

Vi arbetar med flyttstädning i Göteborg och i omgivande kranskommuner. Du kan boka flyttstäd med oss även i Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka. Vi finns där du finns och arbetar inom hela Storgöteborg.

Vi på StädBolaget städar när du ska flytta i Västra Götaland

Kontakta oss på StädBolaget när du ska flytta i Västra Götaland. Vi är tillgängliga i hela regionen med personal som hjälper dig lokalt med att städa efter att du tömt bostaden eller lokalen.

Flyttstädning – Vad ingår?

Vad ingår i en flyttstädning? Att städa i samband med flytt är ett omfattande jobb med många moment som du kanske normalt inte tänker på.

  • Dammsugning och vid behov skurning av golv
  • Dammtorkning
  • Vid behov rengöring av väggar
  • Städning bakom element, kylskåp och frysar
  • Rengöring av vattenbrunnar  
  • Rengöring av våtutrymmen och toaletter
  • Fönsterputsning

Exakt vad som ingår kan variera mellan olika lokaler.


Flyttstädning enligt lag

Flyttstädning är obligatoriskt enligt lagbestämmelser som finns i Jordabalken, men det finns också praxis på området som du bör följa.

Om du säljer en bostad kan dock tyvärr inte dra av för flyttstädning i din deklaration, eftersom det inte är en försäljningsomkostnad. Däremot kan rut-avdraget användas när det gäller flyttstädning i en privatbostad.

Pris på flyttstädning

Be om offert när det gäller en flyttstädnings pris. Exakt hur mycket flyttstädningen kostar beror mest på hur stora ytor det gäller, men kan också variera med lokaltypen. För bostäder kan vi oftast ge dig ett pris på flyttstädning i Göteborg direkt på telefon.

Vi på StädBolaget utbildar ständigt vår personal –  Med oss kan du känna dig trygg

När du anlitar någon för flyttstäd vill du vara säker på att jobbet blir rätt utfört, så att du slipper dyra överraskningar. Vi på StädBolaget tar vårt jobb på allvar och utbildar ständigt vår personal så att de ska göra ett ännu bättre jobb och du kan känna dig helt trygg.

BOKA