Butiksstädning Göteborg

Emma

Försäljning

Jag tar gärna ett samtal med
dig och berättar mer
om våra tjänster.

Vi är experter på butiksstädning i Göteborg

Alla som någon gång drivit en butik vet hur viktigt det är att butiken är ren, fräsch och inbjudande – och därför är det av yttersta vikt att regelbundet köpa in butiksstädning.

Vi på StädBolaget har städat butiker i alla storlekar i över 30 år, och vi kan tryggt påstå att vi är experter på butiksstäd. StädBolagets kunniga personal säkerställer att er butik är skinande ren, och vi utför städningen när det passar er bäst.

Butiksstädning när det passar er​

En mycket viktig detalj när det kommer till butiksstädning är att den utförs på rätt tid. Städning som utförs utanför butikens öppettider gör jobbet enklare både för butikspersonalen och städaren, och dessutom blir det en bättre upplevelse för kunden.

Tillsammans med er enas vi om vilka dagar och vilka tider som passar bäst för butiksstädning hos just er.

Extratjänster till butiksstädning

Många regelbundna butiksstädningar fokuserar på dammsugning och golvtorkning – men vi på städbolaget kan erbjuda mycket mer än så.

Behöver ni djupare GOLVVÅRD eller om ni vill fräscha till era ENTRÈMATTOR så är Städbolaget den rätta partnern för jobbet.

Självklart erbjuder vi också FÖNSTERPUTS i hela Göteborgsområdet. Om ni vill kunna bjuda kunder eller personal på riktigt gott kaffe kan vi lösa det också.

Vi har KAFFEMASKINER i alla storlekar som passar alla typer av verksamheter, och varje gång vi är hos er och städar säkerställer vi att maskinen fungerar som den ska och att den alltid är påfylld med kaffe av bästa tänkbara kvalitet.

Vanliga frågor om butiksstädning Göteborg?

Vi på StädBolaget strävar alltid efter att ni ska få samma personal vid varje städning för att du ska kunna känna dig trygg med att lämna över nyckeln till oss. Ibland inträffar det att någon blir sjuk men då meddelar vi er så snart vi kan och informerar om ersättare. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg med att vi städar hos er även om ni inte är på plats. 

Vi anpassar vår städning utefter hur er butik ser ut och vad ni har för önskemål. Innan vi startar vårt uppdrag går vi tillsammans med er igenom vad som behöver städas och sätter upp en checklista för våra städare. 

Priset på städning i butik varierar beroende på storlek och frekvens av städning. KONTAKTA OSS så tar vi fram en kostnadsfri offert för just er butik. 

Få offert på butiksstädning i Göteborg

Vi utför butiksstädningar i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka. Vi erbjuder attraktiva priser och självklart kan du få ett fast pris.

Maila oss, ring eller fyll i formuläret om du vill veta mer om  butiksstädning i Göteborg. 

Maila oss, ring eller fyll i formuläret om du vill veta mer om  butiksstädning i Göteborg . 

Vi hörs snart!

Kontakta StädBolaget

Vad vill du ha hjälp med?
Företagsstädning, Butiksstädning, Byggstädnng, Trappstädning, Golvvård, Entrémattor, Kaffe på jobbet, Växter, Fruktkorg, Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs, Flyttstädning mm.