Butiksstädning i Härryda

Vi är ett städföretag som erbjuder butiksstädning Härryda. Har du en butik eller affär som du behöver hjälp att städa är du välkommen att ringa oss. Vi är certifierade både av Almega och enligt ISO, och våra lokalvårdare är utbildade.

Vi är ett ägarlett och rättskaffens företag som har lång erfarenhet i städbranschen. Våra städare har kollektivavtal och är försäkrade.

Varför ska du välja StädBolaget?

Bland fördelarna för dig som kund med att välja StädBolaget för butiksstädning i Härryda finns bland annat:

Erfarenhet
Vi har lång erfarenhet av all typ av städning
Certifierade
Vi är certifierade, både enligt ISO och av Almega
Utbildad personal
Vår personal är utbildad

Vi utför städning i alla typer av lokaler

StädBolaget har ett brett erbjudande inom städning, och vi utför städning i alla typer av lokaler.

Behöver du städning av butik, behöver du inte oroa dig för att vi ska tycka att jobbet är för litet, för stort eller för svårt – vi tar oss an alla uppdrag inom butiksstädning i Härryda.

BOKA

Du bestämmer när butiksstädningen ska göras

Vi vet att det är viktigt att vara flexibel när det gäller butiksstädning. Därför är det du som bestämmer när det passar dig att vi hjälper dig med städning av butik. För att du ska känna dig trygg med oss och våra städare utför vi bakgrundskontroll på all vår personal.

Boka butiksstädning av oss

Av oss kan du boka butiksstädning i Härryda och omgivande kommuner. Har du en butik i Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal eller Kungsbacka är du välkommen att ringa oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig med att städa butik.

Vi har lång erfarenhet av butiker, stora som små

StädBolaget har med sina nästan 30 år i branschen en lång erfarenhet av allt som rör butiksstädning. Vi jobbar gärna med både stora och små butiker, och är noggranna och flexibla.

Våra städare strävar efter att vi ska ha nöjda kunder, och för att säkerställa det så utför vi även löpande kvalitetskontroller. 

Butiksstädning pris – Vad kostar det?

En vanlig fråga i dessa sammanhang är butiksstädning pris, det vill säga vad kostar det? Svaret på det är att det beror på omfattningen och vad du vill ha hjälp med. Vi hjälper till med både stora och små jobb, så oavsett hur stor eller liten affär du vill ha städad kan vi hjälpa dig med butiksstädning i Härryda. Kontakta oss för en offert!


Vi är naturvänner och utför därför miljövänlig städning

StädBolaget värnar om naturen och vår planet. Därför utför vi miljövänlig städning, med miljögodkända produkter. Bilarna vi använder för att ta oss till och från våra kunder är miljöbilar. För oss är det en självklarhet att göra allt vi kan för att minimera vår påverkan på miljö och natur.

Hos oss på StädBolaget kan du alltid känna dig trygg

Som kund till StädBolaget vill vi att du ska kunna känna dig helt trygg. Vårt främsta mål är nöjda kunder, och som ett led i den strävan utför vi noggranna bakgrundskontroller av vår personal. Vi har kollektivavtal och försäkring för all vår personal, och ser även till att erbjuda dem utbildning.