Golvvård Göteborg

Emma

Försäljning

Golvvård ligger oss varmt om hjärtat jag berättar gärna mer
om våra tjänster.

Vi är experter på golvvård i Göteborg

Vi på Städbolaget är passionerade kring mycket – men golvvård är något som ligger oss extra varmt om hjärtat. När StädBolagets vd Fredrik Lindeberg startade bolaget 1991 var det med golvvård i fokus – och över 30 år senare älskar vi fortfarande att ta hand om golv. 

Vi är experter på alla typer av golvvård, vi löser golv i alla storlekar och i alla typer av material. Oavsett om du har ett parkettgolv, linoleumgolv, trägolv, betonggolv eller plastgolv så har vi både kompetensen och passionen. 

Hör av dig och berätta vilket golv du har och vilken hjälp du vill ha så löser vi det.

Golvrengöring & Golvtvätt i Göteborg

Letar du efter någon som kan golvvård i Göteborg, då är det StädBolaget du ska vända dig till. Vi utför golvrengöring och golvtvätt dagligen i hela Göteborgsområdet. Det innefattar förstås de centrala delarna av Göteborg, men även Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Mölnlycke, Partille och Torslanda.

Oavsett vilken typ av golvvård du behöver så löser StädBolaget det.

Golvboning – vad är det?

Golvboning, alltså att bona golv, innebär att golvet poleras med någon form av polermedel. Genom att bona golvet får det en helt ny lyster, och efter golvet bonats kommer det att se nytt och fräscht ut. Vi på Städbolaget har polermedel och utrustning för att bona de allra flesta typer av golv. 

Kontakta oss och berätta om dina behov så hjälper vi dig med golvboning i Göteborgsområdet.

Med golvvård håller golvet längre

Golv är dyrt – så självklart ska du vara varsam om ditt golv så att det håller och håller sig fräsch under lång tid. Genom att vårda ditt golv gör du just detta, och gör du det på rätt sätt kommer ett bra golv hålla under en hel livstid. Hos StädBolaget finns kompetensen, produkterna och maskinerna för att utföra riktigt bra golvvård. 

Kontakta oss redan i dag och avnjut ett fräschare golv inom kort.

Offert - golvvård Göteborg

Söker du golvvård, golvrengöring, golvtvätt eller golvboning i Göteborg? Vi löser det! 

Ring oss och berätta vad vi kan göra för dig och ditt golv. Föredrar du att maila gör du det, annars fyller du i formuläret så hör vi av oss.

Ring oss och berätta vad vi kan göra för dig och ditt golv. Föredrar du att maila gör du det, annars fyller du i formuläret så hör vi av oss.

Vi hörs snart!

Kontakta StädBolaget

Vad vill du ha hjälp med?
Företagsstädning, Butiksstädning, Byggstädnng, Trappstädning, Golvvård, Entrémattor, Kaffe på jobbet, Växter, Fruktkorg, Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs, Flyttstädning mm.