Fruktkorg på jobbet gör både kunder och personal glada!

Frukt på jobbet i Göteborg

En fräsch fruktkorg är ett enkelt sätt att hålla energinivåerna på topp och göra både personal och kunder glada – och vi ser gärna till att löpande fylla på er fruktkorg när vi ändå är hos er och städar.

Som med så mycket annat i livet gillar alla olika, och vi erbjuder därför fruktkorgar av flera olika storlekar och typer. Oavsett om du vill ha tio kilo bananer eller fyra olika äppelsorter levererade varje vecka så löser vi det. 

Hör av dig till oss så får du ett prisförslag och ett förslag på datum för första leverans.

Varför ska man ha fruktkorg på jobbet?

Att abonnera på en fruktkorg på jobbet är inte bara en trevlig gest mot anställda, det kan också ha positiva effekter på hälsan och produktiviteten. Frukt och grönt ökar intaget av vitaminer och mineraler, som behövs för vårt välmående. Det är också ett bra sätt för personalen att minska sötsuget. 

Många av våra kunder vittnar om att frukt på jobbet leder till ökad produktivitet och gladare personal.

Vad ska man tänka på om man vill beställa fruktkorg i Göteborg?

En sak är viktigare än allt annat om du vill ha frukt på jobbet – att frukten är god och fräsch. Välj en leverantör som har ett bra utbud av frukt av god kvalitet. Säkerställ också att din leverantör kan leverera frukt löpande, så att din fruktkorg aldrig blir tom – men inte heller förblir oäten.

Vi på StädBolaget har förmånen att kunna fylla på fruktkorgarna hos våra kunder när vi ändå är på plats och utför företagsstädning, vilket är mycket uppskattat bland våra kunder.

Abonnemang på fruktkorg i Göteborg

Att abonnera på en fruktkorg är ett bra sätt att se till att din personal alltid har tillgång till färsk frukt. Vi på StädBolaget levererar frukt till dig löpande och ser till att din fruktkorg alltid är lagom full. Vi kan leverera frukt i hela Storgöteborg, inklusive kranskommunerna Hisings Backa, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Mölnlycke, Partille och Torslanda.

Kontakta oss på info@stadbolaget.net eller 031-723 08 00, eller fyll i formuläret nedan om du vill få en offert på en prisvärd fruktkorg i Göteborg. Vi hörs!

Kontakta oss!

Kontakta oss på via mail, telefon eller fyll i formuläret om du vill få en offert på en prisvärd fruktkorg i Göteborg.

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! 

Ring, maila eller fyll i kontakt
formuläret så hör vi av oss.

Vi hörs snart!

Kontakta StädBolaget

Vad vill du ha hjälp med?
Företagsstädning, Butiksstädning, Byggstädnng, Trappstädning, Golvvård, Entrémattor, Kaffe på jobbet, Växter, Fruktkorg, Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs, Flyttstädning mm.