Växtskötsel i Göteborg

Emma

Försäljning

Vi kan ta hand om växterna på arbetsplatsen, hör av dig så berättar jag mer.

Växtskötsel i Göteborg

Är du trött på att vattna växterna, eller ser växterna kanske inte riktigt ut som de gjorde när du köpte dem? Då ska du överväga att ta hjälp med växtskötsel! 

Vi på StädBolaget har lång erfarenhet av växtskötsel och tar gärna hand om växterna på din arbetsplats.

Vanliga frågor om växtskötsel

På jobbet är vi för att jobba, och om alla ska hjälpas åt att ta hand om företagets växtskötsel resulterar det tyvärr ofta i att det inte blir av – och snart har växterna varit gröna och fina för sista gången. Vi på StädBolaget vill att det ska vara bekymmersfritt att ha växter på jobbet, och därför hjälper vi gärna till med växtservice på jobbet. Att anlita professionell växtskötsel är ett enkelt sätt att få en smidigare vardag och växter som mår bättre. Njut av ett grönare, härligare kontor och gladare medarbetare!

Vi tar varje vecka hand om växter i hela Göteborgsområdet. Vi har flest kunder i centrala Göteborg men erbjuder även Växtskötsel i bland annat Hisings Backa, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Mölnlycke, Partille och Torslanda. Tveka inte att höra av dig till oss för att se om vi kan hjälpa till med växter på jobbet på just din arbetsplats.

Priset på växtskötsel varierar beroende på flera olika faktorer. Var ligger arbetsplatsen, hur många växter har ni på jobbet, vad är det för växter och hur mycket arbete är det att underhålla dessa växter? Prata med oss på StädBolaget och berätta om era behov så återkommer vi med en offert inom kort.

Offert växtskötsel i Göteborg

Vi på StädBolaget har lång erfarenhet av växtskötsel och tar gärna hand om växterna på din arbetsplats.

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! 

Ring, maila eller fyll i kontakt
formuläret så hör vi av oss.

Vi hörs snart!

Kontakta StädBolaget

Vad vill du ha hjälp med?
Företagsstädning, Butiksstädning, Byggstädnng, Trappstädning, Golvvård, Entrémattor, Kaffe på jobbet, Växter, Fruktkorg, Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs, Flyttstädning mm.