Kontorsstädning i Göteborg

Behöver du hjälp med kontorsstädning i Göteborg? Kontakta oss på StädBolaget för ett förutsättningslöst möte och en offert på kontorsstädning i Göteborg. 

Vilka är vi på Städbolaget i Göteborg? I första hand är vi är ett städföretag som arbetar med människor i centrum där både anställda och kunder skall känna vi är städföretaget som gör det där lilla extra. Vi tror en nyckel till nöjda nöjda kunder är anställda som arbetar i en trygg miljö, och som har roligt när de går till jobbet.

✓ Auktoriserade via Almega ✓ Kollektivavtal ✓ Försäkrade

 

Fler orsaker till att välja oss:

Det finns flera fördelar för dig att välja oss som partner till din kontorsstädning i Göteborg med omnejd, till exempel:

Kvalitetskontroller
Vi utför kvalitetskontroller löpande, för att vara helt säkra på att våra kunder kommer bli nöjda
Lång erfarenhet
Vi har lång erfarenhet inom städbranschen i allmänhet och kontorsstädning i synnerhet
Utbildad personal
Vår personal genomgår kontinuerliga utbildningar för att säkerställa kvalitén

Specialister på kontorsstäd i Göteborg

Hjärtat i vår verksamhet är kontorsstädning och alla tjänster vi utför har sin grund i just att vara en fullservicepartner till er, våra kunder inom kontorsstädning. Vi kan utöver städning av ert kontor erbjuda fönsterputsning, montering, sanering och specialanpassad städning både in och utvändigt.

 

BOKA

Vi städar alla typer av kontor

Ingen kund är för stor eller för liten för oss. Vi drygt 50 medarbetare som jobbar i både Göteborg och i kranskommunerna med städning på olika typer av arbetsplatser.

Boka kontorsstädning Göteborg

Har ni flera kontor eller verksamheter utsprida över hela Storgöteborg? Vi hjälper kunder att hålla det rent och fint på kontor, butiker och hotell i Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda och Mölndal.

Kontorsstädning pris – Vad kostar det?

Utöver vad som ingår så undrar våra blivande kunder över kontorsstädning pris, alltså vad kostar det med kontorsstädning. Även här blir svaret att det beror på vad som ingår, hur ofta det behövs städas och hur stort kontoret är. Självklart anges även priset i offerten som tas fram i samarbete med dig som kund.

Vad ingår i kontorsstädning?

Många undrar vad som ingår i kontorsstädning, och det är en fråga med många svar eftersom varje kund har unika behov och önskemål. En offert på kontorsstädning skapas i nära samarbete med den specifika kunden, med vår erfarenhet och kompetens i botten. Ofta utgår vi från nedanstående:

Tömning av papperskorgar, dammtorkning av plana ytor, dammsugning av golv med mattor, torkning av golv, toalettstädning och rengöring av pentry


Kontorsstädning checklista – Detta ingår:

Våra städare har en kontorsstädning checklista att följa när de är ute hos kunder och städar kontor. Detta är en form av kvalitetskontroll, för att vi ska vara säkra på att allt som vi har kommit överens om har blivit utfört.

Vi strävar efter att alltid ha samma personal som städar

StädBolaget har låg personalomsättning, och det gör att vi kan sträva efter att alltid ha samma personal som städar på ditt kontor. Det ger en närmare kontakt mellan oss som leverantör och dig som kund, plus att det gör att du kan känna dig trygg med att låta oss städa dina lokaler.