Kontorsstädning Göteborg

Emma

Försäljning

Jag tar gärna ett samtal med
dig och berättar mer
om våra tjänster.

Kontorsstädning i Göteborg

Funderar ni på att byta städbolag eller kanske ska starta nytt och behöver någon som sköter renhållningen? 

StädBolaget är en av Göteborgs största aktörer inom kontorsstädning. Vi städar dagligen små och stora kontor, butiker, industrier och byggarbetsplatser.

Vi garanterar kvalificerad personal med schysta arbetsvillkor, använder miljövänliga produkter och självklart blir resultatet alltid skinande rent. Vi håller det vi lovar – och strävar alltid efter att göra det lilla extra.

Vi har vår bas i Västra Frölunda och utför kontorsstädning i Göteborg med omnejd inklusive kranskommunerna Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Mölnlycke, Partille och Torslanda.

 

Mer än bara städning

En ren arbetsplats är en bra grund för nöjda medarbetare och goda resultat – men det finns fler saker att tänka på för att skapa en riktigt bra arbetsplats. Vi hjälper dig gärna med extratjänster inom städning, så som FÖNSTERPUTS, GOLVVÅRD, MATTTVÄTT och VÄXTSKÖTSEL. Och när vi ändå är på plats, kan vi se till att ni kan njuta av FÄRSK FRUKT och riktigt GOTT KAFFE?

Vad säger kunderna?

Vi har städat tusentals kontor och arbetsplatser sedan vi grundade StädBolaget i Göteborg 1991. Och att flera av våra kunder nu hängt med oss i över 30 år får anses vara ett kvitto på att vi är bra på det vi gör. Men i stället för att vi ska slå oss för bröstet låter vi andra göra det åt oss. 

Har du ett företag eller ett kontor i Göteborg eller i grannkommunerna som behöver städning? Då har du kommit rätt! Vi har jobbat med kontorsstädning sedan 1991. 

Slå oss en signal eller kontakta oss via formuläret så hör vi av oss!

Varför välja StädBolaget till er kontorsstädning?

Förutom vår långa erfarenhet finns det fler orsaker till att välja oss som er leverantör av kontorsstädning. 

Vi är auktoriserade genom Almega vilket medför att vi behöver uppnå en del krav för att erhålla och behålla denna auktorisation. Här är några av de krav som vi som städbolag uppfyller varje år;

Vanliga frågor om kontorsstädning

Vid en kontorsstädning kommer vi tillsammans mer er överens om ni har några speciella önskemål för städning hos er. En OFFERT PÅ KONTORSTÄDNING skapas i nära samarbete med er, med vår erfarenhet och kompetens i botten.  Vanliga momenten vid en kontorsstädning är till exempel;

Tömning av papperskorgar, dammtorkning av plana ytor, dammsugning av golv med mattor, torkning av golv, toalettstädning och rengöring av pentry.

Vi kommer överens med er om vilken tid som passar ert företag bäst. Ska städning ske under kontorstid är vår personal utbildad så att ni inte ska påverkas eller bli störda under tiden de utför städningen. 

Pris på kontorsstädning varierar beroende på storlek på kontoret, hur många toaletter, kök samt hur ofta ni önskar städning. KONTAKTA OSS för en kostnadsfri offert för ert kontor. 

StädBolaget har låg personalomsättning, och det gör att vi kan sträva efter att alltid ha samma personal som städar på ditt kontor. Det ger en närmare kontakt mellan oss som leverantör och dig som kund, plus att det gör att du kan känna dig trygg med att låta oss städa dina lokaler.

Få offert på kontorsstädning i Göteborg

Har du ett företag eller ett kontor i eller i närheten av Göteborg som behöver städning? Då har du kommit rätt! Vi har jobbat med kontorsstädning sedan 1991

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! 

Ring, maila eller fyll i kontakt
formuläret så hör vi av oss.

Vi hörs snart!

Kontakta StädBolaget

Vad vill du ha hjälp med?
Företagsstädning, Butiksstädning, Byggstädnng, Trappstädning, Golvvård, Entrémattor, Kaffe på jobbet, Växter, Fruktkorg, Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs, Flyttstädning mm.