KaffeBolaget-1-Fargs-orange

Viktigt med bra kaffe på jobbet!

Sean Garrett

VVD & Försäljning

Sugen på gott kaffe på jobbet?
Jag berättar gärna mer om våra kaffemaskiner och abbonemang.

Kaffe på jobbet

Alla vet vi hur viktigt det är att en arbetsplats är ren och fräsch. Men är det något vi också vet är det att det finns en sak som alltid är viktigare – att en rykande kopp gott, nybryggt kaffe alltid finns inom en armlängds avstånd!

Därför ser vi det som vår plikt att hjälpa göteborgarna att dricka bättre kaffe på jobbet. StädBolaget erbjuder en helhetslösning där vi ser till att ni har rätt kaffemaskin på jobbet. Vi förser löpande kaffemaskinen med rätt bönor och rätt service. Det enda ni behöver göra är att trycka på knappen och njuta av det godaste livet har att erbjuda.

Ring oss och berätta hur du vill ha ditt kaffe, eller ännu hellre kom och provsmaka i vår utställning.

KaffeBolaget en del av städbolaget

Varför ska jag ha en kaffemaskin på jobbet?

Att ha tillgång till kaffe på jobbet är en självklarhet för många av oss. Det ökar produktiviteten bland personalen, men bidrar också till en förbättrad stämning då kaffe är en social dryck som skapar mer kommunikation mellan de anställda. Sist men inte minst; kaffe är ju så otroligt gott!

Med en bra kaffemaskin på kontoret blir det enklare att brygga kaffe. Alla kan få det kaffe de önskar, när de vill ha det. Säg hej då till krånglig, långsam bryggning – och säg hej till gott kaffe på nolltid!

Vilket sorts kaffe ska jag ha när jag serverar kaffe på jobbet?

Välj en kaffeblandning som du gillar smaken på, och som dessutom är prisvärd. Vi på StädBolaget gör flera olika kaffeblandningar, och vi törs lova att du kommer bli överraskad när du upptäcker hur goda och prisvärda de är. Kontakta oss för smakprov.

Prisvärd kaffemaskin på kontoret

Vi har kaffemaskiner för alla typer av verksamhet, från det lilla kontoret till den stora fastigheten. Kontakta oss på StädBolaget för att få veta mer om hur vi kan ge er bättre kaffe på jobbet.

KaffeBolaget en del av städbolaget

Kaffe på jobbet

Sugen på bra kaffe? Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Sugen på bra kaffe? Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! 

Ring, maila eller fyll i kontakt
formuläret så hör vi av oss.

Vi hörs snart!

Hulda Lindgrens gata 6A, 421 31 Västra Frölunda

Kontakta oss

Vad vill du ha hjälp med?
Företagsstädning, Butiksstädning, Byggstädnng, Trappstädning, Golvvård, Entrémattor, Kaffe på jobbet, Växter, Fruktkorg, Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs, Flyttstädning mm.