Fönsterputs i Göteborg

Vi hjälper dig med fönsterputs i Göteborg och omgivande kommuner. Kontakta oss när du behöver hjälp med att tvätta fönster. Våra fönsterputsare finns i hela regionen och vi kan oftast hjälpa dig på kort varsel med fönstertvätt. Vi jobbar med alla kunder och putsar dina fönster vare sig det gäller den egna villan, ett helt hyreshus eller en kontorsfastighet.

Därför ska du välja StädBolaget

Vi på StädBolaget är specialister på fönsterputs, men vi bryr oss inte bara om detaljerna utan tänker mycket på helheten också.

Kollektivavtal
Alla våra anställda omfattas av kollektivavtal. På så sätt säkerställer vi bra villkor för personalen.
Kvalitetskontroller
Vi genomför regelbundna kvalitetskontroller, både internt, då vi kontrollerar oss själva, och externt genom att be våra kunder om återkoppling.
Miljövänliga
Vi tänker på miljön. Alla våra rengöringsmedel är noga utvalda och vi anstränger oss alltid för att minimera vår miljöpåverkan.

Boka en fönsterputsare

Behöver dina fönster tvättas? Boka en fönsterputsare från StädBolaget i Göteborg, så blir du garanterat överraskad både av det goda resultatet och hur lite det kostar dig.

När du upptäcker hur lätt och billigt det är att få professionellt rengjorda rutor är vi säkra på att du kommer att vilja anlita oss igen. Och igen. Och igen. Prata med oss när du bokar eller med vår fönsterputsare, när han är på plats och se till att boka regelbunden fönstertvätt.

BOKA

Vi är specialister på att tvätta fönster

Vi är specialister på fönsterputs i Göteborg. När du anlitar oss för att tvätta fönster kan du vara säker på att få professionell hjälp av kompetenta fönsterputsare med kompetens och stor lokalkännedom. Finns du i Göteborg så hittar vi till dig.

Vi tvättar fönster över hela storgöteborg

StädBolaget finns inte bara i Göteborgs kommun. Vi putsar fönster i hela regionen inklusive kranskommunerna Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka.

Vi har lång erfarenhet av att putsa fönster – Du kan med trygghet anlita oss!

Att tvätta fönster verkar enkelt, men att göra det yrkesmässigt, på ett effektivt sätt som innebär minsta möjliga störning för dig och med ett perfekt resultat varje gång, kräver kunskap, erfarenhet och rätt organisation. Vi på StädBolaget i Göteborg har hållit på i 25 år och tänker hålla på länge till.

Fönsterputs pris – Vad kostar det?

Pris på fönsterputs varierar. Vad det kostar beror mest på antalet fönster, men även andra faktorer kan spela in förstås. Kontakta oss angående fönsterputs i Göteborg, så kan vi oftast ge dig ett pris direkt på telefon.


Fönsterputs med rut avdrag?

RUT-avdraget kan användas för fönsterputsning i den egna bostaden och i vissa fall även i fritidshuset. Det fungerar så att vi gör avdrag direkt på fakturan och rapporterar direkt till Skatteverket. Allt du behöver göra är att ge oss ditt personnummer så löser vi resten.

Renare fönster med StädBolaget

Med StädBolaget.net får du renare fönster. Vi ordnar fönsterputs i Göteborg på de tider som passar dig och vi hjälper dig gärna att lägga upp ett schema med återkommande fönsterputs, så att du slipper ha smutsiga rutor. Med regelbunden fönsterputs från StädBolaget.net får du renare fönster, helt enkelt.

Vi är ett ägarelett bolag med lång erfarenhet av fönsterputs

StädBolaget ägs och leds av oss som drog igång verksamheten en gång i tiden. Det betyder att vi bryr oss om varenda liten detalj i verksamheten. Vi har lång erfarenhet av fönsterputs i Göteborg och jobbar långsiktigt med våra kunder, för att kunna fortsätta många år till.

BOKA