Trappstädning Göteborg

Emma

Försäljning

Jag tar gärna ett samtal med
dig och berättar mer
om våra tjänster.

Trappstädning i Göteborg

Skillnaden på ett rent trapphus och ett smutsigt trapphus kan vara monumental. StädBolaget är ett av de flitigast anlitade företagen när det kommer till trappstädning i Göteborg med omnejd, och vi städar varje vecka trappor i både hyreshus och BRF:er.

Vi kan paketera ett förmånligt erbjudande på trappstädning till både små och stora BRF:er, kontakta oss för att få en offert.

Inte bara trappstädning

Vi på StädBolaget kan erbjuda er så mycket mer än bara trappstädning i Göteborg. Vi hjälper er med allt från FÖNSTERPUTSNING och ENTRÈMATTOR till KAFFE och FRUKT på kontoret. 

Med oss får ni en helhetslösning för er fastighet eller bostadsrättsförmedling. KONTAKTA OSS för att få en kostnadsfri offert på trappstädning och de extra tjänster ni önskar nyttja. 

Experter på städning för BRF:er

StädBolaget kan trappstädning. Vi utför trappstädning i Göteborg, men även i Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Mölnlycke, Partille och Torslanda.

När du anlitar StädBolaget för trappstädning kan du vara säker på att resultatet blir riktigt bra – och att du betalar rätt pris.

Vanliga frågor om trappstädning?

Generellt så ser arbetet ut så här:

  • Entré dammsugs och torkas
  • Ledstänger och dörrar torkas av. 
  • Entrématta skakas eller dammsugs. 
  • Eventuella speglar putsas. 

Vi är flexibla i vad som ska ingå i er trappstädning och utgår alltid från era önskemål när vi gör vår checklista för trappstädning. 

Hur ofta ett trapphus behöver städas beror delvis på hur mycket besökare det har. Är det många som springer i trapphuset blir det smutsigare fortare. Även årstid spelar in. Vi brukar i samråd med er komma fram till vilken intervall som passar ert trapphus bäst. 

Kontakta oss för offert på trappstädning

Tveka inte att kontakta oss om du representerar en BRF och vill ha en offert på trappstädning, eller om du är fastighetsskötare. Vi hittar garanterat en lösning för dig, vi besvarar alla dina frågor och erbjuder fast pris.

Hör av dig, på det sätt som passar dig bäst! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Hör av dig, på det sätt som passar dig bäst! 

Ring, maila eller fyll i kontakt
formuläret så hör vi av oss.

Vi hörs snart!

Kontakta StädBolaget

Vad vill du ha hjälp med?
Företagsstädning, Butiksstädning, Byggstädnng, Trappstädning, Golvvård, Entrémattor, Kaffe på jobbet, Växter, Fruktkorg, Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs, Flyttstädning mm.