Trappstädning i Kungälv

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med trappstädning i Kungälv? StädBolaget är ett städföretag som bland annat erbjuder trappstädning. Vi har lång erfarenhet, och vår personal är utbildad och noggrann. För att vara helt säkra på att våra kunder är nöjda genomför vi regelbundet kvalitetskontroller.

StädBolaget är en ägarledd städfirma med låg personalomsättning. Vi har kollektivavtal, och är certifierade enligt ISO och av Almega. Vår personal erbjuds utbildning för att hålla sig uppdaterad med det senaste inom städning.

Välj vår trappstädning för att

Som kund finns det flera bra anledningar för dig att välja Städbolaget för att utföra trappstädning i Kungälv:

Appel Koll
Alla ärenden sköts via mobilen
Närhet till dig som kund
Vi finns nära dig som kund, överallt i Storgöteborg
Miljövänliga
Vi använder oss av miljöbilar när vi kör till och från våra städuppdrag

Trappstädning i din bostadsrättsförening

Trappstädning i bostadsrättsförening är ofta en källa till osämja bland grannar. Ett sätt att undvika det är att leja ut jobbet. StädBolaget hjälper gärna till med trappstädning i brf, och vår långa erfarenhet och noggranna städare garanterar ett skinande rent resultat, utan onödigt gnabb mellan grannar.

BOKA

Teckna städavtal för trappstäd

För att underlätta för dig så kan du teckna avtal för trappstäd med oss. Vi åtar oss alla slags jobb, både stora och mindre. Vi strävar efter att ha samma person hos dig varje gång, för att ge dig en kontinuitet och därmed skapa en närmare relation mellan dig som kund och oss som leverantör.

Boka trappstädning i din fastighet i Kungälv

Vi utför trappstädning Kungälv och i hela Västra Götaland, så om du har en fastighet i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal eller Kungsbacka är det bara för dig att kontakta oss och boka trappstädning i din fastighet.

Vi har lång erfarenhet av trappstädning i Göteborgsregionen

StädBolaget har jobbat med trappstädning i Kungälv med omnejd under många år, och har därmed stor och bred erfarenhet inom området. Det vi inte vet om trappstädning är inte värt att veta.

Trappstädning – Vad ingår?

Det finns alltid möjlighet till anpassningar, men detta brukar ingå i trappstädning:

  • Dammsugning, sopning eller torrmoppning, beroende på vad som passar
  • Skurning av trappan
  • Dammtorkning av räcken och handtag

Vid behov kan vi också ta bort smuts, fläckar eller klotter från tak och väggar. Vi kan också lägga till fönsterputsning eller andra tilläggstjänster, där det är aktuellt. Vi anpassar alltid trappstädningen efter kundens behov.


Vi utför även trappstädning åt företag och privatpersoner

Vi jobbar inte bara med bostadsrättsföreningar när det gäller trappstädning, utan det finns både privatpersoner och företag bland våra kunder inom detta område. Våra noggranna och duktiga lokalvårdare gör alla kunder lika nöjda.

Trappstädning pris – Vad kostar det?

Vi älskar att städa trappor, och vi älskar nöjda kunder. Låt oss hjälpa dig att städa dina trappor, och därmed undvika onödig osämja mellan grannar! Vår snabba och flexibla personal lämnar skinande rena trappor efter sig, och du slipper hålla ordning på vems tur det var den här veckan.

Vi älskar trappstädning

Många undrar över trappstädning pris när de börjar fundera över att ta in professionell hjälp. Svaret på vad kostar trappstädning är att det beror på vad du vill ha hjälp med, och vilken omfattning jobbet får. Kontakta oss för en diskussion och offert på trappstädning i Kungälv.

BOKA