Hemstädning Göteborg

Caroline

Försäljning

Du kan alltid känna dig trygg med oss som leverantör av hemstädning hör av dig om du vill veta mer.

Vi är experter på hemstädning i Göteborg

Hemstädning i Göteborg med omnejd är en uppskattad tjänst som gör vardagen enklare. Med hemstädning från StädBolaget kommer vi regelbundet hem till dig och ser till att ditt hem blir skinande rent.

Anlitar du StädBolaget kan du vara trygg i att du alltid får samma personal som besöker dig, och att resultatet blir riktigt bra. 

Luta dig tillbaka medan vi tar hand om din städning och lägg tiden på att göra det du älskar mest.

Vad ingår i hemstädning?

Vi kommer tillsammans fram till vad som ska ingå i din hemstädning. Vi utför alla typer av hemstäd, och ett vanligt upplägg är att vi kommer en gång i veckan eller varannan vecka.

I en hemstädning ingår vanligen;

  • Dammsugning och våttorkning av golv.
  • Vi dammar av hyllor och prydnader.
  • Våttorkning av lister.
  • Vi ser till att kök och badrum blir skinande rent.
  • Tömning av sopor i kök samt rengöring av sopskåp.

Förutom den ordinarie hemstädningen kan vi även erbjuda extra tjänster. Exempelvis kan vi vid behov hjälpa dig med djuprengöring i kök och badrum, FÖNSTERPUTS, mattvätt och DJUPARE GOLVVÅRD.

Hur funkar hemstädning?

Att komma i gång med hemstädning är inte svårt. Börja med att prata med oss och berätta om dina behov. Ett vanligt upplägg är att vi kommer hem till dig en gång i veckan eller varannan vecka. Tillsammans kommer vi överens om vad som ska ingå i din städning, och vill du lägga till någon extratjänst pratar du bara med oss så löser vi det också.

Vi rapporterar in allt som behövs till Skatteverket för att du ska kunna utnyttja ditt RUT-avdrag fullt ut och skickar dig en faktura varje månad. Tryggt, enkelt och professionellt – det är så det är att använda StädBolaget för hemstädning.

Varför ska jag välja StädBolaget för hemstädning i Göteborg?

Det finns många aktörer, men vi på StädBolaget hyllas ofta för vår seriositet och vår anrika historia. Städbolaget är en städfirma som grundades av vd Fredrik Lindeberg 1991, och han driver än i dag bolaget med fullt fokus på att ha nöjda kunder och nöjd personal.

StädBolaget är en seriös städfirma som värnar om personalen; vi har bara anställd personal, vi erbjuder schysta löner och villkor och är ett certifierat bolag med alla relevanta försäkringar.

Vi tror helt enkelt att om den som städar ditt hem trivs bra på jobbet – då blir hemstädningen riktigt bra.

Hur funkar RUT-avdrag för hemstädning?

Självklart kan du använda ditt RUT-avdrag för hemstädning – och det är mycket enklare än du kanske tror!

RUT-avdraget tillåter ett avdrag på 50% av arbetskostnaden, upp till ett maximalt avdrag på 75 000 kronor per år.

När du anlitar StädBolaget sköter vi allt det praktiska, så att du får rätt pris från början och inte behöver rapportera något till Skatteverket.

Det ska vara enkelt att utnyttja sitt RUT-avdrag – och det är det hos StädBolaget!

Kan jag få en offert på hemstädning i Göteborg?

Självklart erbjuder vi fastpris för hemstädning – kontakta oss för mer information och offert. Du når oss enklast genom att  maila eller ringa. Du kan också fylla i formuläret nedanför, så hör vi av oss.

Vanliga frågor om hemstädning

Vi har en låg personalomsättning vilket gör att vi kan erbjuda er samma personal för er hemstädning. Ibland kan det inträffa sjukdomar eller liknande men då meddelar vi er så snart det är möjligt att det kommer annan personal till er. Men vi strävar efter att ha samma städare hemma hos er varje gång för att ni ska kunna känna er trygga. 

Ja du kan välja att prova en gång och om du inte vill fortsätta efter det kan ni meddela oss detta. Vi strävar efter hög service och nöjda kunder. Du får gärna berätta för oss vad du tyckte om din hemstädning efter första gången. Ofta kan det behövas 2-3 gånger innan vår städare lär sig ert hus och vad ni har för önskemål. 

Ni kan göra uppehåll i er städning om ni exempelvis har semester. Meddela oss så snart ni kan för att kunna planera in det. 

Kontakta oss så snart ni kan så avbokar vi er städning den dagen. 

Ja all vår personal har kollektivavtal. Vi är certifierade genom Almega där det ställs krav på bland annat kollektivavtal. 

Absolut. Vi kan boka in att ni får en STORSTÄDNING med jämna mellanrum så att ni alltid har ett skinande rent hem. 

Få offert på hemstädning i Göteborg

Vi städar hem över hela Göteborg, men även i kringliggande kommuner som Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Mölnlycke, Partille och Torslanda.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor om hemstädning. 

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! 

Ring, maila eller fyll i kontakt
formuläret så hör vi av oss.

Vi hörs snart!

Kontakta StädBolaget

Vad vill du ha hjälp med?
Hemstädning, Storstädning, Flyttstädning