Kontorsstädning i Mölndal

Behöver du hjälp med kontorsstädning Mölndal? Kontakta oss på StädBolaget redan idag, för att komma överens om vad som behövs och få en offert.

StädBolaget är ett auktoriserat service- och städföretag som utför allt inom städning och rengöring. Vi har lång erfarenhet inom städbranschen, och våra lokalvårdare trivs hos oss och med våra kunder. Vårt största mål är nöjda kunder som återkommer, och för att uppnå det ser vi till att våra städare är pålitliga, snabba, flexibla, utbildade och trevliga.

Välj oss som företag för att

Det finns flera fördelar för dig att välja oss som partner till din kontorsstädning i Mölndal, till exempel:

Kvalitetskontroller
Vi utför kvalitetskontroller löpande, för att vara helt säkra på att våra kunder kommer bli nöjda
Lång erfarenhet
Vi har lång erfarenhet inom städbranschen i allmänhet och kontorsstädning i synnerhet
Utbildad personal
Vår personal är utbildad inom allt som har med städning att göra

Specialister på kontorsstäd

StädBolaget utför professionell städning och vi är specialister på kontorsstäd. Vår personal har lång erfarenhet och är väl utbildad.

BOKA

Vi städar alla typer av kontor

StädBolaget åtar sig alla typer av kontorsstädning i Mölndal. Kontakta oss för att diskutera dina förutsättningar och vad vi rekommenderar och erbjuder.

Boka kontorsstäd i storgöteborg

Vi strävar efter att jobba nära våra kunder, och du kan boka kontorsstäd i hela Storgöteborg. Behöver du kontorsstädning i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal eller Kungsbacka hjälper vi dig gärna att hålla rent.

Kontorsstädning pris – Vad kostar det?

Utöver vad som ingår så undrar våra blivande kunder över kontorsstädning pris, alltså vad kostar det med kontorsstädning. Även här blir svaret att det beror på vad som ingår, hur ofta det behövs städas och hur stort kontoret är. Självklart anges även priset i offerten som tas fram i samarbete med dig som kund.

Vad ingår i kontorsstädning?

Många undrar vad som ingår i kontorsstädning, och det är en fråga med många svar eftersom varje kund har unika behov och önskemål. En offert på kontorsstädning skapas i nära samarbete med den specifika kunden, med vår erfarenhet och kompetens i botten. Ofta utgår vi från nedanstående:

Tömning av papperskorgar, dammtorkning av plana ytor, dammsugning av golv med mattor, torkning av golv, toalettstädning och rengöring av pentry


Kontorsstädning checklista – Detta ingår:

Våra städare har en kontorsstädning checklista att följa när de är ute hos kunder och städar kontor. Detta är en form av kvalitetskontroll, för att vi ska vara säkra på att allt som vi har kommit överens om har blivit utfört.

Vi strävar efter att alltid ha samma personal som städar

StädBolaget har låg personalomsättning, och det gör att vi kan sträva efter att alltid ha samma personal som städar på ditt kontor. Det ger en närmare kontakt mellan oss som leverantör och dig som kund, plus att det gör att du kan känna dig trygg med att låta oss städa dina lokaler.