Golvvård i Kungsbacka

Behöver du hjälp med golvvård Kungsbacka? Kontakta oss! Vi är ett familjeföretag i Kungsbacka med lång erfarenhet inom golvvård och städning. Det vi inte vet om golvvård är inte värt att veta.

Vi har kollektivavtal och all vår personal är utbildad. Vi är certifierade enligt ISO och av Almega, och är ett auktoriserat städbolag. Vår personalomsättning är låg, och det innebär flera fördelar för dig, bland annat att vi kan sträva efter att du ska få träffa samma lokalvårdare varje gång du anlitar oss.

Därför ska du välja oss på StädBolaget

Vi på StädBolaget vill ha nöjda kunder, och för dig som kund innebär det bland annat

Varsam nyckelhantering
Vi är vana vid nyckelhantering, och hanterar dem alltid varsamt och aktsamt
Kvalitetskontroller
Vi utför kvalitetskontroller för att säkerställa att du blir nöjd
Lång erfarenhet
Vi jobbar nära dig och våra andra kunder och har lång erfarenhet inom städbranschen

Professionell golvvård när du behöver

StädBolaget utför professionell golvvård när det passar dig. Du behöver inte ha ett abonnemang för att vi ska hjälpa dig, utan ring oss och boka när behovet uppstår. Vi är snabba och flexibla, och utför alla typer av golvvård i Kungsbacka.

BOKA

Golvrengöring och golvtvätt i Kungsbacka

StädBolaget jobbar med allt inom golvrengöring, golvtvätt och golvvård i Kungsbacka. Vår duktiga personal är noggrann, snabb och utbildad på golvvård. Det innebär att du och ditt golv är i trygga händer hos oss.

Beställ golvvård över storgöteborg

Vi vill vara nära våra kunder och jobbar över hela storGöteborg. Behöver du golvvård i Göteborg, Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal eller Kungsbacka hjälper vi gärna till. Kontakta oss för att boka tvätt av dina golv.

Vi använder oss av miljöbilar när vi transporterar oss till och från våra kunder, eftersom vi värnar om natur och miljö.

Vi bonar alla typer av golv

StädBolaget bonar alla typer av golv, till exempel parkett, linoleum, trägolv, betonggolv och plastgolv. Inget material ligger utanför vår kompetens, och vi jobbar även med alla storlekar på golv. Oavsett vilket material och vilken storlek på golv du behöver hjälp med är du välkommen att höra av dig till oss när du behöver golvvård i Kungsbacka.

Golvboning – Vad betyder det?

Att bona golv är att polera dem med någon form av polermedel, enkelt uttryckt. Bonade golv får en helt ny lyster och ser fräscha och nästan nya ut. De flesta golvmaterial går att bona, med rätt typ av polermedel.


Vårda dina golv rätt och de håller en livstid

Ett bra golv håller en hel livstid om du tar hand om det på rätt sätt. Vi hjälper dig med det som behövs för att ditt golv ska vara snyggt, hålla och se fräscht ut så länge som möjligt. Vi har bred kompetens inom golvvård, och vi använder miljövänliga produkter.

Golven blir som nya med vår golvvårdstjänst

Om dina golv har börjat se lite trötta och slitna ut är det dags att ge dem lite kärlek. Med vår golvvårdstjänst blir de som nya, och håller länge. Våra städare är utbildade inom golvvård och har lång erfarenhet, så du kan lita på att resultatet blir skinande rena golv.

Golvtvätt pris – Vad kostar det?

Många funderar över golvtvätt pris, och undrade vad kostar det att tvätta golv. Svaret är att det beror på vilket material, hur stor yta och vilket skicka golvet är i när vi börjar. Kontakta StädBolaget redan i dag för att diskutera vad du behöver hjälp med, och få en offert.

BOKA