Byggstädning i Öckerö

Letar du efter någon som kan hjälpa dig med byggstädning Öckerö? Vänd dig till oss på StädBolaget! Vi är ett certifierat städbolag som hjälper dig med all sorts städning, inklusive byggstäd!

StädBolaget är ett ägarlett företag med nästan 30 års erfarenhet av all slags städning i Öckerö. Vi är måna om våra kunder och vår personal. Vi utför noggranna bakgrundskontroller vid anställning, har kollektivavtal och försäkring för all vår personal. Det gör att du kan känna dig trygg när du låter oss ta hand om din bygg- och industristäd.

Därför ska du använda dig av StädBolaget

Det finns mängder av anledningar till varför du ska anlita oss på StädBolaget till dina städjobb, och här är några av dem:

Kvalitetskontroller
Vi utför löpande kvalitetskontroller, allt för att vara säkra på att våra kunder blir nöjda med vårt jobb
Miljövänlig
Vi utför miljövänlig bortforsling av skräp och överblivet material
Auktoriserade
Vi är ett auktoriserat serviceföretag, så du som kund kan känna dig trygg med oss

Vi utför professionellt byggstäd

Låt oss ta hand om det tråkiga efterarbetet efter byggarbetet. StädBolaget tar bort alla spår av byggprocessen, och utför professionellt byggstäd. Med oss som partner kommer du bara ha kvar resultatet av bygget, och inget från den stökiga byggtiden.

BOKA

Vi byggstädar hemma och i kommersiella fastigheter

Är du en privatperson som är i slutfasen av ett byggnadsarbete och letar efter hjälp med byggstäd? Hör av dig till oss. Vi hjälper alla typer av kunder, både privata och kommersiella, och byggstädar alla typer av fastigheter, inklusive privatbostäder.

Hör av dig till oss när du behöver hjälp med byggstäd i storgöteborg

StädBolaget strävar efter att jobba nära sina kunder, och vi utför byggstädning i Öckerö och över hela Västra Götaland.

Har du en fastighet som behöver byggstädas i Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal eller Kungsbacka är det inga problem för oss, utan vi åtar oss gärna jobbet.

Vi värnar om vår miljö, och därför använder vi miljöbilar när vi transporterar oss i regionen.

Pris – Vad kostar byggstädning?

En av de vanligaste frågorna vi får om byggstädning i Öckerö, är byggstädning pris, det vill säga vad kostar byggstädning. Det enkla svaret på den frågan är att priset är baserat på hur många kvadratmeter det rör sig om, samt vad du bestämmer ska ingå i din byggstädning. Kontakta oss för att diskutera dina önskemål och få en offert.

Vad ingår i byggstädningen?

Kontakta oss på StädBolaget för att komma överens om det exakta innehållet i byggstädningen du behöver hjälp med. Vanliga saker som ingår är

  • bortforsling av överblivet material och skräp
  • grovrengöring
  • återställning av utemiljö

Självklart anpassar vi byggstäd efter just dina behov och önskemål.


Rut avdrag för byggstädning – Vad gäller?

I dagsläget ingår tyvärr inte byggstädning i de arbeten som du kan få rut-avdrag för. Utdrag från skatteverkets hemsida:

  • “Inget avdrag ges för städning som är direkt föranledd av ett byggarbete”

Sköter bortforslingen av byggavfall

StädBolaget tar ett helhetsgrepp om byggstädning i Öckerö och tar självfallet även hand om byggavfall. Vi tömmer och forslar bort allt avfall, både som en egen tjänst eller som en del i byggstädningen.