Entrémattor Lerum

Emma

Försäljning

Entrémattor är en del av vår vardag, hör av dig så berättar jag mer
om våra tjänster.

Entrémattor i Lerum

Letar du efter någon som är expert på entrémattor i Lerum? Då har du kommit rätt. Vi på StädBolaget är ett anrikt och pålitligt bolag som verkat länge i branschen. Vi har lång erfarenhet av alla typer av städtjänster och entrémattor är en naturlig del av vår vardag.

Varför är entrémattor viktigt?

Det är lätt att glömma bort, men ofta är mattan i entrén det allra första kunden märker när den kliver in genom dörren. Din entrématta är alltså det allra första intryck din kund får av dig och din verksamhet!

Därför är det viktigt att din entrématta ger ett varmt och välkomnande intryck och att den alltid känns ren och fräsch.

Uthyrning av entrémattor i Lerum

Vi har gedigen erfarenhet från mattbranschen och hyr ut mattor till företag, kontor och butiker i Lerum och hela Göteborgsområdet. Vi har många nörjda kunder i Lerum.

Hör av dig om ditt företag är i behov av att köpa eller hyra en entrématta, så hjälper vi er vidare. 

Självklart tar vi också hand om det löpande underhållet av er entrématta och säkerställer att den alltid är ren och fräsch.

Tvätt och rengöring av entrémattor i Lerum

Då entrémattor är en stor del av det första intrycket ditt företag ger kunder och anställda som kommer till lokalerna är det viktigt att underhålla dem och hålla dem fräscha. Vi utför tvätt och rengöring av mattor, för att ditt företag ska fortsätta ge ett bra första intryck. 

Hör av dig till oss om du vill få en offert på tvätt och vård av entrémattorna på ditt företag.

Designade entrémattor i Lerum

Om du vill att ditt företag ska ge ett unikt första intryck, redan i entrén, så är designade entrémattor en bra idé för dig. 

Dessa fungerar i alla typer av lokaler, och StädBolaget hjälper till med både uthyrning och underhåll av egna mattor. 

Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar dig och ditt företag! Vi kan hjälpa till med entrémattor i Lerum med omnejd.

Vanliga frågor om entrémattor?

Om ni hyr mattor till er entré från oss på StädBolaget så tar vi hand om allt underhåll och ser till att ni har fina entrémattor. Vi har erfarna medarbetare som kan både golv- och mattvård. 

Under tiden era mattor är inne för tvätt så får ni ersättningsmattor som ni kan ha i er entré. Hyr ni mattor från oss ser vi till att dessa underhålls och tvättas med jämna intervall. 

Det går alldeles utmärkt att få entrémattor med sin företagslogga på. Kontakta oss så får ni en offert med pris för de mattor ni är i behov av. 

Få offert på entrématta i Lerum

Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar dig och ditt Lerum! Vi kan hjälpa till med entrémattor i Lerum samt över hela Göteborg.

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Vi hörs snart!

Kontakta StädBolaget

Vad vill du ha hjälp med?
Företagsstädning, Butiksstädning, Byggstädnng, Trappstädning, Golvvård, Entrémattor, Kaffe på jobbet, Växter, Fruktkorg, Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs, Flyttstädning mm.