Entremattor i Lerum

Om du letar efter entremattor i Lerum så är du välkommen att höra av dig till oss. Vi är ett ärligt familjeföretag med lång erfarenhet som jobbar med helhetslösningar inom städservice, och i vårt erbjudande ingår bland annat hantering av entremattor och underhåll av kontorsmattor.

Vi strävar efter att finnas nära våra kunder för att kunna utföra snabba åtgärder, och är ett auktoriserat serviceföretag med ett stort miljöfokus.

Därför ska du anlita StädBolaget

Det finns en mäng anledningar till varför du ska välja oss som leverantör av allt som rör städning och mattor!

Helhetslösning
Vi jobbar med helhetslösningar inom städning och vi sätter stort värde i att finnas nära våra kunder.
Certifierade
Vi är ett auktoriserat serviceföretag och är certifierade både av Almega och enligt ISO 9002/14001.
Miljövänliga
Vi tar vårt samhällsansvar och vi värnar om miljön

Vi lägger nya, tvättar och hyr ut entremattor till företag

Entremattan är det första som möter dina kunder och anställda när de kliver in hos ditt företag, och vi ser till att den alltid är fräsch. Vi utför mattvätt, och lägger ut nya mattor vid behov. Vill du hyra en entrematta företag av oss går även det utmärkt. Låt oss hjälpa ditt företag att göra ett gott första intryck!

BOKA

Behöver ni en ny kontorsmatta? Kontakta oss

En kontorsmatta hjälper till både med att hålla ljudnivån på arbetsplatsen på en bra nivå, och till att ge ett ombonat intryck. För att bibehålla fördelarna krävs dock att den rengörs regelbundet. Har ditt företags kontorsmatta eller arbetsplatsmatta blivit gammal och känns inte så fräsch längre? Vi hjälper er att få en ny kontorsmatta på plats!

Vi levererar entremattor över hela storgöteborg

Har ditt företag sina lokaler utanför Lerums kommun? Inga problem! Vi kan leverera entremattor över hela Göteborgsregionen, inklusive Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka.

Vi strävar efter att verka lokalt, nära våra kunder för att kunna vara snabbt på plats vid behov. 

Hyr entrematta av oss och vi sköter allt underhåll

StädBolaget har en lång historik och en gedigen erfarenhet av att underhålla mattor. Om ditt företag hyr sin entrematta av oss, kommer vi löpande utföra allt underhåll som behövs för att hålla den i toppskick.

Våra erfarna lokalvårdare utbildas kontinuerligt i allt som har med städning att göra, vilket inkluderar golv- och mattvård.

Tvätt och rengöring av av entremattor

Då entremattor är en stor del av det första intrycket ditt företag ger kunder och anställda som kommer till lokalerna är det viktigt att underhålla dem och hålla dem fräscha. Vi utför tvätt och rengöring av entremattor, för att ditt företag ska fortsätta ge ett bra första intryck.


Stora entremattor för företag

Ofta behöver företaget en eller flera stora entremattor, och det kan vara svårt att både hitta och underhålla. Det är viktigt att entremattorna hålls fräscha, både för att ge ett bra första intryck av företaget men också för att hålla behovet av övrig golvvård så litet som möjligt. Städbolaget erbjuder både mattvätt och helhetslösningar med uthyrning av stora entremattor.

Entremattor för alla typer av lokaler

Om du vill att ditt företag ska ge ett unikt första intryck, redan i entren, så är designade entremattor en bra idé för dig. Dessa fungerar i alla typer av lokaler, och Städbolaget hjälper till med både uthyrning och underhåll av egna mattor. Kontakta oss så tar vi fram en lösning som passar dig och ditt företag!