Fönsterputs Linnestaden

Emma

Försäljning

Jag tar gärna ett samtal med
dig och berättar mer
om våra tjänster.

Fönsterputs i Linnestaden

Behöver du någon som putsar fönstren på jobbet, eller vill du kanske boka in fönsterputs där hemma?

Då ska du höra av dig till oss. Vi har putsat fönster i över 25 års tid och garanterar skinande resultat, maximal säkerhet och minimal miljöpåverkan.

Hör av dig så får du offert på fönsterputs!

 

Hör av dig och berätta om hur dina behov ser ut så hittar vi en bra och prisvärd lösning tillsammans. 

Vi hjälper dig gärna att lägga upp ett schema med återkommande fönsterputs.

Boka fönsterputs i Linnestaden

Vill du se världen lite klarare? Då ska du satsa på en fönsterputs! Rena fönster gör verkligen skillnad för välmåendet och påverkar upplevelsen av ditt boende, oavsett hur eller var du bor eller arbetar. Vi putsar ofta fönster hos kunder där vi redan har städuppdrag, men utför självklart också rena fönsterputsuppdrag.

Vi utför fönsterputs i Linnestaden och hela Göteborgsområdet.

Fönsterputs för företag i Linnestaden

Vi har städat arbetsplatser runtom i Göteborgsområdet så länge vi har funnits. När vi ändå är på plats och städar brukar det vara mycket kostnadseffektivt att också låta oss ta hand om fönsterputsningen. Med StädBolaget kan du alltså slå två flugor i en smäll och få både kontor och fönster skinande rena på en och samma gång.

Vanliga frågor om fönsterputs

Fönsterputs räknas som en hushållsnära tjänst, vilket innebär att du har rätt att nyttja ditt RUT-avdrag till fönsterputs. Taket på RUT-avdraget är 65 000 kronor, vilket innebär att det är det totala avdraget du får gör på ett år. I praktiken innebär RUT-avdraget på fönsterputs att 50% av arbetskostnaden dras av direkt på din faktura. Att använda RUT-avdraget för fönsterputs är alltså inget du som kund behöver tänka på – vi på StädBolaget fixar det direkt på fakturan. Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och titta på utsikten genom dina skinande fönster.

Priset på fönsterputsning skiljer sig åt beroende på förutsättningarna. Det slutgiltiga priset beror bland annat på hur smutsiga fönstren är, vilken typ av glas det är och hur många fönster det rör sig om. Priset kan också variera beroende på om du vill beställa en enstaka fönsterputs eller om du vill att vi kommer och tvättar dina fönster löpande. Vi gör gärna en kalkyl på vad fönsterputs kostar för just dig – hör av dig till oss så återkommer vi inom kort med en offert.

Ja det går att putsa fönster även när det är kallt ute. Våra fönsterputsare är professionella och vet hur de ska göra för att få rena fönster oavsett väder.

Våra fönsterputsare har den rätta utbildningen och kunskapen för att även kunna putsa höga byggnader där säkerhetsutrustning krävs. KONTAKTA OSS för offert för er fönsterputsning. 

Miljövänlig fönsterputs

Du kan känna dig trygg med att anlita oss!

Hos oss på StädBolaget är miljön av högsta vikt. Vi tar alltid ansvar för vår klimatpåverkan, och strävar efter att göra den så liten som möjligt. När vi tvättar fönster använder vi alltid de mest miljövänliga medlen vi kan hitta – så länge resultatet blir tillräckligt bra. Genom att anlita StädBolaget för fönsterputs får du alltså riktigt rena fönster, samtidigt som du gör något bra för miljön!

Få offert på fönsterputs Linnestaden

Har du ett företag, kontor, fastighet eller ett hem i Linnestaden med omnejd som behöver hjälp med fönsterputsning? Då har du kommit rätt!

Tveka inte att höra av dig, på det sätt som passar dig bäst! Ring, maila eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Vi hörs snart!

Hulda Lindgrens gata 6A, 421 31 Västra Frölunda

Kontakta StädBolaget

Vad vill du ha hjälp med?
Företagsstädning, Butiksstädning, Byggstädnng, Trappstädning, Golvvård, Entrémattor, Kaffe på jobbet, Växter, Fruktkorg, Hemstädning, Storstädning, Fönsterputs, Flyttstädning mm.