Hemstädning i Lundby

Anlita oss för hemstädning i Lundby, så får du ett rent hem till ett fördelaktigt pris och kan ägna dig åt någonting som är viktigare för dig.

Att hålla rent hemma är för många något av ett dåligt samvete och många gånger en syssla som får stå tillbaka för annat som måste göras. Då kan det vara ett smart val att betala för hemstäd, så blir hemmet rent utan stress och dåligt samvete.

Därför ska du välja vårt hemstäd

Att släppa in utomstående i sitt hem kan vara känsligt. Vi vi vet precis hur det känns och är därför extra noggranna vid hemstäd:

Varsam nyckelhantering
Vi håller noga ordning på dina nycklar och ser till att de hanteras på ett säkert sätt.
Samma städare
Du ska veta vem som går in i ditt hem och städar.
Certifierade
Vår personal är utbildad och vi använder miljöbilar för våra transporter.

Boka hemstädning med StädBolaget

Kontakta oss för att boka hemstäd och få ett välstädat hem, utan slit. Vi är proffs på hemstädning i Lundby och kan oftast ställa upp på kort varsel. Du får snabbt och lätt rent hemma till ett överraskande bra pris.

BOKA

Vi är proffs på städhjälp i villor, lägenheter och radhus

Vi städar alla typer av bostäder och andra lokaler. Vare sig du bor i villa, lägenhet eller radhus kan vi hjälpa dig med professionell städning hemma till ett fördelaktigt pris.

Anlita oss gärna för veckostädning, så har du alltid ett rent hem. Behöver du mer hjälp kan du också anlita oss till andra hushållstjänster inne i, men även runt bostaden.

Du kan boka vår hemstäd över hela storgöteborg

Ring oss och boka hemstäd. Vi fixar hemstädning i Lundby med omnejd, inklusive Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka. Oavsett var du bor i Storgöteborg finns vi alltid nära dig.

Använd rutavdrag när du bokar vår hemservice

När du bokar hemstäd och andra hushållstjänster i din egen bostad kan du alltid använda rut-avdraget. Vi sköter all administration åt dig och gör avdraget direkt på fakturan. Du betalar din del och resten dras från skatten utan att du behöver göra något.

Vad kostar hemstädning?

Pris på hemstädning varierar. Främst beror priset på hur stor bostaden är och vilken typ av städning det handlar om, men det varierar förstås också med vilka tilläggstjänster du är intresserad av.

Hör av dig till oss och berätta mer om din bostad och dina behov, så kan vi snabbt ge dig ett fördelaktigt pris på hemstädning.


Vi hjälper dig hålla rent hemma

Att ha rent hemma skänker frid i sinnet och hjälper dig att verkligen koppla av när du är ledig. När du anlitar oss för att hålla rent hemma behöver du aldrig stressa upp dig över städningen.

Vi städar miljövänligt och kör miljöbilar

När du anlitar oss för hemstädning i Lundby ska du kunna lita på att vi är varsamma, inte bara med din bostad utan också med miljön. Våra städare använder alltid miljöbilar för transporter och i vårt arbete använder vi bara noga utvalda rengöringsmedel och arbetsmetoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan.

Med utbildad och försäkrad personal kan du alltid känna dig trygg

Ditt hem är din borg och i din borg släpper du förstås inte in vem som helst. För att du ska känna dig helt trygg när du anlitar oss för hemstäd ser vi till att all vår personal har rätt utbildning. Vi är också noggranna med att alltid ha rätt försäkringar så att det finns ett skydd om olyckan är framme.

BOKA