Söker du städjobb i Härryda? Vi har lediga jobb i större delen av Västra Götaland!

Är du intresserad av ett jobb med frihet under ansvar så ska du definitivt höra av dig till oss på StädBolaget. Att jobba med städare/städerska/lokalvårdare ger en känsla av tillfredsställelse eftersom du får hjälpa människor varje dag.

Hos oss kan du påverka ditt schema själv, och vi har både regelbundna uppdrag och möjlighet till mer varierande dagar.

Därför ska du jobba hos oss i Härryda

Det finns många skäl att jobba hos oss:

 • Kollektivavtal – Vi erbjuder bra villkor och försäkringar
 • Vidareutbildning – Hos oss får du ständigt lära dig mer
 • Karriärmöjligheter – Hos oss kan du växa med jobbet
 • Samhällsansvar – Vi ger stöd till bland annat Radiohjälpen, Barncancerfonden, Människor på flykt, Giving People och Aktiv skola.

Hur är det att arbeta som städare hos oss?

Hos StädBolaget blir du en del av vårt team av lokalvårdare i Härryda, men får samtidigt ansvar för ett eller flera egna städuppdrag. Våra uppdrag är väldigt varierade, och det betyder att du har möjlighet att prova på flera olika typer av städning och träffa många kunder i olika miljöer.

En omväxlande arbetsplats med människor i centrum

Att jobba som städare/städerska/lokalvårdare hos oss innebär ett omväxlande jobb med mängder av kundkontakter i Härryda med omnejd. Vi är noga med att våra städare sätter människan i centrum och gör allt för att kunden ska bli nöjd, och därför vill vi att våra kunder möter samma lokalvårdare varje gång under löpande uppdrag. Som arbetsgivare tar vi stort ansvar och tycker det är viktigt att våra anställda trivs.

Vi söker bland annat:

Städare, fönsterputsare, handymans och lokalvårdare i Härryda med omnejd

Eftersom vi har uppdrag i hela Västra Götalands län så söker vi fler som vill arbeta som städerska, städare eller lokalvårdare i Göteborg och kranskommunerna Ale, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka.

Förutom städare och lokalvårdare söker vi även fönsterputsare och handymans till arbete inom hela Storgöteborg

Fördelar att jobba hos oss

Det finns många fördelar med att jobba hos oss i Härryda. Att jobba som städare, städerska eller lokalvårdare blir till stor del vad du själv gör det till. Vi förutsätter att du är noggrann, och därför får du stor frihet att lägga upp ditt jobb så att det passar dig. Vi kan erbjuda både regelbundna uppdrag och dagar med stor omväxling, allt baserat på dina önskemål.

Vi kommer att göra allt för att du ska trivas

Vi på StädBolaget vet att det viktigaste vi har är vår personal. Därför gör vi allt för att du ska trivas hos oss. Vi erbjuder kontinuerliga utbildningar, både inom städning, men även svenska för de som behöver det. Vi har kollektivavtal, och det finns möjlighet till intern karriär hos oss.

  För- & Efternamn

  E-post

  Telefon

  Jag vill jobba
  DagKvällHelgDeltidHeltid

  Körkort
  JaNej

  Tillgång till bil
  JaNej

  Ladda upp ditt CV